Başkan Oğuz: "Hiçbir köyümüzü yalnız bırakmadık"

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz tarafından ilçede başlatılan kırsal mahallelere doğalgaz seferberliğinde Uçarı Mahallesi'nin ardından son olarak İymir ve Karalar Mahalleleri de doğalgaza erişti.

GÜNCEL 15.02.2024 09:28:31 51 0
Başkan Oğuz:

Başkan Oğuz geri kalan mahallelerde de çalışmaların öz veriyle sürdürüldüğünü bildirdi. Açılış için tören alanında bir araya gelen vatandaşlar ise Başkan Oğuz'u davul zurna eşliğinde karşıladı.

Başkan Oğuz ilk olarak İymir Mahallesi’nde doğalgaz açılışını gerçekleştirdi. Kuran tilaveti ile başlayan program konuşmaların ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle devam etti. Oğuz, İymir’in ardından Karalar Mahallesi’nin doğalgaz açılışını gerçekleştirdi. Vatandaşlara seslenen Oğuz, “Kendi gücüyle, ayakları üzerinde duran bir belediye olarak, üreten belediyecilik anlayışı ile hizmet etmek istiyoruz. Bu topraklara borçluyuz, bu borcu ödemek için daha çok hizmet edeceğiz.” dedi.

İlk olarak İymir Mahallesi’nde yapılan doğalgaz açılışında konuşan Oğuz, “Ötekileştirme ve ayrımcılık gözetmeyen bir yönetim şekli benimsedik. Hiçbir köyümüzü yalnız bırakmadık. Nerede bir mağduriyet varsa oraya koştuk. İymir Mahallemizde 35 hanemiz doğalgaz yakacak. Bu 35 dua demek, 35 oy değil.” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı