Başkan Beyazgül duyurdu

..

SPOR 6.03.2024 09:44:00 629 0
Başkan Beyazgül duyurdu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Denizli'de düzenlenen Türkiye Judo Şampiyonası'nda Belediye sporcusu Cumali Loğdurucu’nun üçüncü olduğunu duyurdu.

şanlıurfa’da spora ve sporcuya verilen önem gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Özellikle Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genç sporculara destek olarak büyük başarılar elde etmelerine vesile oluyor.

Başkan Beyazgül güzel haberi duyurdu

Denizli'de düzenlenen Türkiye Judo Şampiyonası'nda da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sporcuları boy gösterdi. Şampiyonada büyük mücadele örneği sergileyen sporculardan Cumali Loğdurucu üçüncü olarak bronz madalya sevinci yaşarken Yusuf Sami Yükkaldıran ve İbrahim Çelik ise yedinci olarak önemli bir başarı elde etti.

Sporcuların büyük başarısını şanlıurfa byük şehir Belediye Başkanı Zeynle Abıdin Beyazgül görmezden gelmedi. Başkan Beyazgül sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şampiyonada başarılı olan sporcuları tebrik etti.

Başkan Beyazgül güzel haberi duyurdu

 Zeynel Abidin Beyazgül ayrıca sporculara destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Başkan Beyazgül güzel haberi duyurdu

“DESTEĞİMİZ HEP SİZİNLE”

Zeynel Abidin Beyazgül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

“Gururumuzsunuz gençler. Denizli'de düzenlenen Türkiye Judo Şampiyonası'nda üçüncü olarak şehrimize bronz madalya kazandıran, @sanliurfabld sporcumuz Cumali Loğdurucu ve yedinci olarak önemli başarılara imza atan Yusuf Sami Yükkaldıran ve İbrahim Çelik'i tebrik ediyorum. Gençler; size inanarak fırsat verildiğinde neleri başarabileceğinizi ispatlıyorsunuz. Desteğimiz hep sizinle.” İfadelerini kullandı.

 


Anahtar Kelimeler: Başkan Beyazgül duyurdu