Başkan Soylu, Ahde Vefa İftarında AK Parti Teşkilatıyla Bir Araya Geldi

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, mübarek ramazan ayı dolayısıyla AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Ahde Vefa İftarı” programına katıldı.

YEREL 21.04.2022 16:55:00 675 0
Başkan Soylu, Ahde Vefa İftarında AK Parti Teşkilatıyla Bir Araya Geldi

Maneviyatın, huzurun ve sevginin bir arada olduğu mübarek Ramazan ayı nedeniyle AK Parti Ceylanpınar ilçe başkanlığı tarafından teşkilat mensuplarına yönelik ‘’Ahde Vefa İftar’’ programı düzenledi.

‘’Ahde Vefa İftar’’ programına Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun yanı sıra AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Beşkat, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Halil Bayluğ ve çok sayıda emektar AK Parti ilçe teşkilatı mensubu katıldı.

AK Parti ilçe teşkilatıyla sohbet edip, taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı ve İlçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin tek tek masaları dolaşıp teşkilat mensuplarının mübarek Ramazan ayını tebrik etti. Royal Aqua Park’ta düzenlenen ve AK Parti Ceylanpınar ilçe teşkilat mensuplarının geniş katılımın sağladığı ‘’Ahde Vefa İftar’’ programı ezanın okunmasının ardından dualar edilerek oruçlar açıldı.

İftar sonrası selamlama konuşması yapan AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin, programa iştirak eden tüm AK Parti teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Hepimizin yolu, amacı, gayesi, bir olduğunu belirten Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Hepimiz memleket ve Milletimiz için çalışan bireyleriz. Eğer bizler buradaysak sizlerin tesis ettiğiniz eserleri ile buradayız. Dün ’den bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayan sizler inşallah ahde vefa iftar yemeğine siz teklif ettiniz geldiniz. Bundan sonraki süreçte bize aittir. Biz de size layık olmaya çalışacağız inşallah. Sizi mahcup etmeyeceğiz. 7/24 her zaman emrinize amadeyiz’ ’dedi.

AK Parti şemsiyesinin altında kim olmuşsa onlarla beraber olmaya, onlarla beraber İftar etmeye ve ilçeleri dolaşmaya karar verdiğini belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, ‘’Bugünde Ceylanpınar’da inşallah Ceylanpınar teşkilatı ile bir araya geldik. Bu davete icabet ettiniz, bizi mutlu etmiştir. Allah var etsin. AK Parti teşkilatları böyledir. Ak Parti'de dün ve bugün yoktur. Eski ve yeni yoktur. Ak Parti'de teşkilatların tamamı daima vardır ve daima yenidir. Bu bilinçle bugün özellikle teşkilatlarımızın, mahalle başkanlarımızın, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın bu davete teveccühü bizleri sevindirdi. Allah var etsin. Yine dünyanın bugünmüş olduğu sıkıntıdan bu panellerin getirmiş olduğu sıkıntıdan bizi kurtaracak olan bizi yarınlara ve düzlüğe çıkaracak olan tek parti AK Partidir. Tek lider de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Biz bu bilinçle hareket ediyoruz. O yüzden beni teşkilatlardan, mahalle başkanlarından istirhamım şu asla ve asla kolunuzu ve kanadınızı kırmayı düşünmeyin, moralinizi bozmayın. Sizler, dünyada parmakla gösterilen bir liderin yol arkadaşlarısınız’ ’ifadelerinde bulundu.

BOTAŞ Doğalgaz hattının Ceylanpınar’a yetiştiğini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, ‘’Bayramdan hemen sonra Fatih Sultan Mehmet mahallesi ile 15 Temmuz mahallemize doğalgaz verilmeye başlanacak. TİGEM’deydik daha önce biliyorsunuz 320 dönüm almıştık, millet bahçesi yapıyoruz. İhalesi önümüzdeki aylarda çıkıyor. Şimdi bugün 800 dönüm daha istedik. TİGEM’den ne için TOKİ’ye konut yaptırmak için ilçemize otogar yaptırmak için, halk pazarı yaptırmak için ve ilçemizle ilgili ne kadar ihtiyacı varsa onları çözüme kavuşturmak için. Kızıltepe-Ceylanpınar yolu yapılıyor. Malumunuz hem de sıcak asfalt yapılıyor. Onun dışında aklıma şu an gelmeyen birçok hizmete imza attık. Bundan sonra da atmaya devam edeceğiz. Bizler sizin için varız. Hep söylediğimiz bir şey var. Biz ne köleyiz ne efendi biz hadimi milletiz. Bizler sizlerin sayesinde bu makamlarda geçici olarak oturuyoruz. Onların da hakkını vermek için elimizden geleni yapıyoruz sadece ama sadece birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi korumamız gerekiyor. Allah hepinizden razı olsun, teşekkür ederim, saygılar sunuyorum. ’ifadelerinde bulundu.

İftar programın ardından AK Parti Şanlıurfa il Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ve AK Parti İlçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ziyaretlerinin ardından özel bir çay bahçesinde burada vatandaşlarla bir araya geldi.