Başkan Soylu, bizzat denetledi

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, haftanın ilk günüde vatandaşlara hizmet veren semt pazarını bizzat denetledi.

YEREL 20.04.2020 19:43:00 2277 0
Başkan Soylu, bizzat denetledi

Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağının ardından haftanın ilk gününde semt pazarları da halka hizmet vermeye başladı. Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu'da yaşanabilecek yoğunluğa karşı pazartesi semt pazarını zabıta ekipleriyle birlikte denetledi.

 Semt pazarında uyulması gereken kuralları esnafa hatırlatan Başkan Soylu, maskesi olmayan esnaf ve vatandaşlara da maske dağıttı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Soylu, "İlçemiz genelinde yürüttüğümüz dezenfekte çalışmalarının yanı sıra bugün de semt pazarlarımızda Zabıta arkadaşlarımızla birlikte gerek maske kullanımı ve gerekse tezgah arası mesafelerin kontrolünü yapıyoruz. Esnaf arkadaşlarımıza Koronavirüsle ilgili gerekli bilgilendirmeleri yapıyoruz. İşin ehemmiyeti ve durumu vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Semt pazarlarımızdaki yoğunluğu ve sosyal mesafeyi dikkate alarak denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz." diye konuştu.

 Esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyen Başkan Soylu, ilgili birimlere talimat verdi.


Anahtar Kelimeler: Başkan Soylu bizzat denetledi