Başkan Soylu, Gündeme Gelen O İddiaları Yalanladı

.

YEREL 29.09.2021 16:43:00 741 0
Başkan Soylu, Gündeme Gelen O İddiaları Yalanladı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Muratlı okuluyla ilgili CHP İstanbul Milletvekilinin yanı sıra sosyal medya ve yerel haber sitelerinde yer alan gerçeği yansıtmayan asılsız iddiaları yalanladı. Muratlı Yunus Emre İlkokulunu ziyaret eden Başkan Soylu, olayın tamamen asılsız ve siyasi bir malzeme olarak kullanılmak istendiğini belirti.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, sosyal medya ve bazı yerel haber sitelerinde gündeme gelen asılsız iddialar üzerine Muratlı Yunus Emre İlkokulunu ziyaret etti. Okul yönetimiyle bir araya gelen Başkan Soylu, gündeme gelen asılsız iddialar ilgili bilgi aldı.

İddiaları reddeden ve tamamen asılsız olduğunu belirten Başkan Soylu, eğitim ve öğretim gören çocukların okul çevre temizliğine yönelik böyle bir etkinliğin düzenlendiği ifade etti.

Çöp toplama araçlarının haftanın 3 günü kırsal mahallelerde çöp toplama işlemlerinin yapıldığını belirten Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ‘’İddialar üzerine bizde okul yönetimimizi ziyaret ettik. Sağ olsunlar ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu olay tamamen asılsız ve siyasi bir malzeme olduğu göz önündedir. Çocuklarımız kendi çevrelerinde ve okul bahçelerinde attıkları poşetleri toplamaya yönelik bir eğitim çalışması var. Sehven de olsa unutulmuş da olsa çocuklar eldiven giymiş olsa daha iyi olurdu. Fakat bu tamamen bir siyasi malzemeye neden olmuş, biz bunu kesinlikle kabul etmiyoruz. Bunu şiddetle reddediyoruz. Çocuklarımıza biz bakıyoruz, öğretmenlerimizle de görüştük. Sağolsunlar onlar da bizim kadar duyarlı bizden daha fazla duyarlılar. ’’dedi.

Başkan Soylu; Benzer Olayları Çok Yaşadık Art Niyetli İnsanlar Var

Okulda çöp konteynerin olmaması yönünde iddiaları yalanlayan Başkan Soylu, ‘’Bizim bir sloganımız var. Şehir merkezi ne ise kırsal mahallelerimiz de odur. Çöp toplama araçlarımız hemen hemen haftanın 3 günü kırsal mahallelerimizde dolaşıyor. Çöplerimizi alıyoruz. Hiç çöplerimizin biriktiği olmuyor. Bazı kötü niyetli insanlar var, çöp kutusunu devirip, çöp kutusunu oradan alıp, resmini çeker, ondan sonra onu paylaşır. Biz bunları zaman zaman çok tespit ettik. Bu tür olaylarla vakıf olduk. Bunlar hiç kimseyi bir yere ulaştırmaz. Biz işimizi yaparız, işimizi yaparken biz o kötü niyetli, kötü zihniyette olan insanların dediklerine bakmayız ‘’dedi.

Başkan Soylu; Her Zaman Hizmet İçin Hazırız

Milli Eğitim Müdürlüğüyle ve Öğretmenlerle her zaman iç içe olduğunu bertilen Başkan Soylu, ’’Her zaman iletişim içerisindeyiz. Koordinemiz sağlam, her zaman beraber çalışmayı tercih ediyoruz. Biz belediye olarak öğretmenlerimiz, okullarımız, öğrencilerimiz için ne yapmamız gerekiyorsa her zaman biz hizmet için hazırız. Bu iş milli eğitimin işidir bu benim işim değildir diye bir mantık olmaz bizde ne yaparsak bu milletimiz çocuklarımız içindir. Öğretmenlerimiz de kimi uzak illerden gelmiş, burada görev yapıyorsa ben de burada hizmet yapmakla mükellefim. ’’dedi.

Başkan Soylu; Ayda Bir Okul Bahçelerimiz Dezenfekte Edilerek Yıkanıyor

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren okulların bakım ve onarımlarının belediye olarak yapıldığını belirten Başkan Soylu, ‘’Okullarımızın bütün bakım, onarım, boya işlemleri hepsi bizim belediyemiz tarafından karşılanmıştır. Öğretmenlerimize malzeme bizden işçilik kendilerinden, yani belediye, Milli Eğitim el ele verip bu okullarımızın bakım onarımını yapmıştır. Bu bakım onarımı yaparken pandemi döneminde okullar kapanınca bizde ondan istifade ederek bütün okullarımızın boyama işlemlerini yaptık. Her zaman temizlik, hijyen ve dezenfekte ekibimiz okullarımızda kırsal alanlarımızda çalışmalarını sürdürüyor. Ayda bir de olsa okul bahçelerimiz de yıkanıyor ’’ifadelerinde bulundu.

Muratlı Mahalle Muhtarı Hüseyin Çelik, Bizim Belediye ve belediye yönetiminden memnunuz. Bizim çöp sıkıntılarımız yoktur. Çöp aracı haftada 3 defa geliyor. Hiç çöp toplamama gibi bir sıkıntımız yoktur. Belediyemize ve Başkanımıza teşekkür ederim. Hepsinden Allah razı olsun. Her hangi bir sıkıntımız yok. Belediye Başkanımızın çalışmalarından dolayı da teşekkür ederim ‘’dedi.