Başkan Soylu, Güven Ailesine Sahip Çıktı

.

YEREL 6.12.2021 10:35:00 899 0
Başkan Soylu, Güven Ailesine Sahip Çıktı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, maddi durumu olmayan aileleri sıcak yuvaya kavuşturmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden itibaren her zaman halkın menfaatine yönelik çalışmalar yürüten Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, evsiz Güven ailesinin umudu oldu.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ilçe merkezinde evsiz yardıma muhtaç ailelere yönelik bugüne kadar 30’dan fazla aileyi sıcak yuvaya kavuşturdu. Güven ailesine umut olan Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, evin eksiklerini yerinde tespit ederek gerekli çalışmaları başlatmıştı. Sürdürülen inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Soylu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gerçekleşen ziyarette Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun yanı sıra Ak Parti Ceylanpınar ilçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin, Belediye Başkan Yardımcıları Übeyt Kurt ve Ahmet Ergin, Meclis Üyeleri Ümit Bilgin, Abdulkadir Akgeyik, İsak Uğur, Hüseyin Ekim, Cuma Barutçu, Aziz Caymaz, Yusuf Geçen, Eyüp Şengül, Cuma Budak katıldı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ‘’Ömer kardeşimizin devam eden inşaatını ziyaret ettik. Rabbim hayırlısı ile güle güle oturmayı nasip eylesin. Ömer kardeşimiz gibi ilçemizde maddi durumu iyi olmayan maddi durum sıkıntısı olan arkadaşlarımıza da zaman zaman biz yardımcı oluyoruz. Gönül isterdi ki anahtar tesliminde evlerimizi bu kardeşlerimize takdim edelim. İmkânlarımız doğrultusunda Ceylanpınarlı hemşerilerimizin her zaman yanlarındayız. Ömer kardeşimiz, ailesiyle birlikte bu güzel yuvada güle güle otursun inşallah’ ’ifadelerinde bulundu.

Her türlü yardımın yapıldığını belirten ihtiyaç sahibi Ömer Güven ise, ‘’Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu’ya ve Meclis Üyesi Cuma Barutçu’ya teşekkür ederim. Evimizin yapımında ihtiyaç olan gerekli tüm inşaat malzemelerinin yardımı yapıldı. Allah hepsinden razı olsun. Emeği geçen her kese ayrı ayrı teşekkür ederim’ ’dedi.


Anahtar Kelimeler: Başkan Soylu Güven Ailesine Sahip Çıktı