Başkan Soylu; Halkımızı Yazın Tozdan Kışın Çamurdan Temiz Nezih Bir Ortama Ulaştıracağız

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, kilitli parke çalışmalarına başlanılan Aşağı Durmuş mahallesinde incelemelerde bulundu.

YEREL 7.04.2021 17:07:00 1531 0
Başkan Soylu; Halkımızı Yazın Tozdan Kışın Çamurdan Temiz Nezih Bir Ortama Ulaştıracağız

Başkan Soylu, eş zamanlı olarak 3 kırsal mahallede kilitli parke çalışmalarının da başlayacağının müjdesini verdi.

Göreve geldiği günden itibaren kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşları kışın çamurdan yazın ise tozdan kurtarmayı hedefleyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, hayata geçirdiği çalışmalarla halkın taktirini toplamayı sürdürüyor. İlçe merkezinde yaşayan vatandaşlar, hangi hizmete sahip ise benzer hizmeti kırsaldaki vatandaşlarında sahip olmasını amaçlayan Başkan Soylu, ayrım gözetmeksizin kırsalda hizmet ulaştırmaya devam ediyor.

Bugüne kadar 6 kırsal mahallede kilitli parke çalışmalarının büyük bir bölümü tamamlayan Başkan Soylu, 3 kırsal mahalleye ise eş zamanlı kilitli parke çalışmalarının da başlayacağının müjdesini verdi. Halka hizmet uğruna bununla da sınırlı kalmayan Başkan Soylu, kırsalda park çalışmaları içinde ekipleri görevlendirdiğini bildirdi.  

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ‘’Bugün 6. kırsal mahallemizdeyiz başta söylediğimiz gibi merkezdeki mahalleler nasılsa kırsaldaki mahallelerimizde aynı şekilde olacak inşallah. Yazın tozdan kışın çamurdan temiz nezih bir ortam oluşturacağız halkımıza. Yeni planlarımızı yaptık ve 3 tane kırsal mahallemizi daha ekledik. 3 kırsal mahallemize eş zamanlı çalışmalarımız başlayacak.

En kısa zamanda üretim fabrikamızda faaliyete geçecek ve o zaman hiçbir sıkıntımız kalmayacak. Şu anda sağ olsun Çevre Şehircilik bakanımızın verdiği desteklerle hizmet götürüyoruz. Ondan sonraki süreçte artık kendi üretimimiz ile halkımıza hizmet edeceğiz. Bu sadece parke taşı ile sınırlı değil. Müsait olan mahallelerimizin yeri olan mahallelerimizde park çalışmalarımızda var. Şu an belirlediğimiz bir kırsal mahallemiz var arkadaşları bugün görevlendirdik. Gidip orada bir çalışma yapacaklar. O çalışmadan sonra iyi şeyler olacak inşallah.

Halkımız Müsterih olsun 7/24 biz onların emrindeyiz. Hiçbir zaman halkımıza yapacağımız işlerden asla şikayetçi olmadık. Gurur duyuyoruz Şeref duyuyoruz.  Hani biz kırsalda parke taşı döşeyeceğiz dediğim zaman çoğu arkadaşımız hemşerimiz yani sanki hani kendileri ile dalga geçer gibi söylediğimizi düşünürdü şu an Allah'a çok şükür bunun ispatı yapılan çalışmalardır. Yapıyoruz vatandaşımızda artık güveniyor. Yani bu geçmişte olan herhalde sıkıntılardan kaynaklı olsa gerek. Biz köylüyüz biz şehirliyiz biz hem kırsaldaki hem merkezdeki sıkıntıları vatandaşımızın sıkıntılarını biliyoruz O konuda Müsterih olsun halkımız.’’dedi.

Aşağı Durmuş Mahalle Muhtarı Ali Kesmez, ‘’Çalışmaları oldukça iyi buluyoruz memnunuz. Çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Yani artık her şey düzenli gidiyor. Başkanımızın huzurunda kendisine teşekkür ederim. Yapılan çalışmalarla kışın çamurdan yazın tozdan kurtulduk. Çok güzel oldu. Inşallah her şey düzene girer. Yapılan çalışmaların ardından artık terlikle komşumuza gideceğiz. Ben de teşekkür ederim Herkes bu konuda bizim başkanımızdan memnun esnafından tut köylüsünden tut çalışmalarından dolayı Herkes ondan memnunum.’’ İfadelerinde bulundu.

Haber : Musa KILINÇ