Başkan Soylu: İmam hatipler ülkemizin geleceğidir

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, İmam Hatip Orta Okullar arası düzenlenen Kur'an-ı ve Ezanı güzel okuma yarışmasına iştirak ederek, " İmam hatipler ülkemizin geleceğidir." dedi.

YEREL 24.12.2019 14:08:00 1904 0
Başkan Soylu: İmam hatipler ülkemizin geleceğidir

Ceylanpınar İmam Hatip Orta Okulları arasında Kur'an-ı Kerimi ve Ezanı güzel okuma yarışması düzenlendi. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Konferans salonunda düzenlenen yarışmaya Belediye Başkanı Feyyaz Soylu da iştirak etti. Öğrenciler okudukları Kur'an ve Ezan ile hünerlerini sergilerken izleyenler de okunan Kur'an ve Ezanları ilgi ile dinledi. Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, yarışmayı tertip eden heyete teşekkürlerini iletirken imam hatip okullarının Türkiye'nin geleceği olduğunu söyledi.

"İmam hatip liseleri milli, manevi, tarihi ve kültürel mirasına sahip çıkan, medeniyet değerlerimizi benimseyen aynı zamanda ilgi ve yeteneklerine göre yetişen öğrencilerin okuduğu okullardır." diyen Başkan Soylu, "Bu okullar ülkemizin geleceğidir. Meslek yarışmaları imam hatip okullarımızın vizyonudur. Bu yarışmaya katılan öğrencilerin tamamı cesaretlerinden dolayı birincidirler, öğrencilere başarılar diliyor yarışmanın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." dedi.HABER;Musa kılınç