Başkan Soylu, Kilitli Parke Taşı Döşedi

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun girişimleri neticesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kilitli parke taşı ve kum tahsis edildi.

YEREL 13.12.2020 11:48:00 1637 0
Başkan Soylu, Kilitli Parke Taşı Döşedi

Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler ise tahsis edilen kilitli parke taşlarını döşemeye başladı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun girişimleriyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden Muratlı mahallesinde kullanılmak üzere tahsis edilen kilitli parke taşı çalışmalarına start verildi. Ceylanpınar Belediyesi Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, bölgede kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmaların başlamasıyla birlikte Muratlı mahallesinde incelemelerde bulunan Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ekiplerden bilgi aldı. Kilitli parke döşeme çalışmaları için kolları sıvayan Başkan Soylu, kendi elleriyle kilitli parke taşı döşedi. Yaşanan bu durum karşısında ise vatandaşlar, Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun davranışı takdirle karşıladı.

Muratlı Mahalle Muhtarı Hüseyin Çelik, ‘’Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu’ya emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Yaptığı girişimlerden dolayı Muratlı Mahalle sakinleri adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e çok çok teşekkür ederim. Hepsinden Allah razı olsun. Muratlı mahallesine kilitli parke taşı kazandırdıklarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’’dedi.

Muratlı Mahalle Muhtar vekili Halil Köçer, ‘’Başta Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’ya Büyükşehir Belediye Başkanımız  Zeynel Abidin Beyazgül’e Muratlı mahalle sakinleri adına çok teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun’’ifadelerinde bulundu.

Çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Muratlı Mahalle sakinlerinden Ahmet Çoban,’’Sokaklarımızda kilitli parke taşı döşeniyor bu hizmetten dolayı Ceylanpınar Belediye Başkanından ve Büyükşehir Belediye Başkanından Allah razı olsun. Çamurdan kurtardıkları için hepsine teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’ya selamlarımı gönderiyorum bizi bu durumdankurtardığın dolayı sağolsun’’dedi.

Haber : Musa KILINÇ


Anahtar Kelimeler: Başkan Soylu Kilitli Parke Döşedi