Başkan Soylu, Kumlama Çalışmalarını Yerinde İnceledi

.

YEREL 2.02.2022 15:01:00 560 0
Başkan Soylu, Kumlama Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ilçe genelinde sürdürülen kumlama çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçelievler mahallesinde devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Soylu, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri yerinde dinledi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun talimatları doğrultusunda ekipler, ilçe merkezinde alt yapı kanalizasyon çalışmalarının tamamlandığı mahallelerde kumlama seferberliği başlattı. Kilitli parke çalışmaları öncesi kumlama çalışmalarını sürdüren ekipler, sokakları tek tek çamur ve tozdan arındırmayı sürdürüyor.

10 Günde 15 Sokak 5 Kilometre Çamur ve Tozdan Arındırıldı

Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı mahallelerde çalışmaları sürdüren ekipler, kumlama çalışmaları yaparak sokakları daha kullanışlı hale getiriyor. Bu kapsamda Bahçelievler ve Fatih Sultan Mehmet mahallelerinde kumlama çalışmalarına devam ediyor. Destek hizmetler ve Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe merkezinin farklı mahallelerinde başlattığı kumlama çalışmalarıyla 10 gün içerisinde 15 sokak 5 kilometre alanı toz ve çamurdan arındırdı. Çalışmaları taktirle karşılayan ilçe halkı ise Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’ya çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Soylu; Kilitli Parke Çalışmaları İçin Doğalgaz Projesini Bekliyoruz

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ‘’Bugün arkadaşlarımızla birlikte ilçemizin çeşitli yerlerinde yağan yağmurdan etkilenen sokaklarda çalışma başlattık. Geçmişte topraklı olması nedeniyle malumunuz ister istemez her yağan yağmurun akabinde mutlaka çamur meydana çıkar. Bizde insanlarımızı bu çamurdan kurtarmak için en azından geçici bir çözüm üreterek kumlama yöntemiyle sokaklarımızı mıcırla döşüyoruz. İnşallah akabinde ilçemize doğal gaz çalışmaları başlayacak Aksa’nın bu yönde çalışmaları var. Doğalgaz projesi elimize ulaştığı taktirde inşallah çalışma olmayacak sokakları en kısa zamanda parke taşı ile döşeyeceğiz. Gücümüz nispetinde olmayan yerlere de asfalt çekeceğiz ve zamanla Ceylanpınarlı vatandaşlarımızı çamurdan yazın da tozdan kurtarmış olacağız. Hem ilçede hem kırsal mahallelerde de bu işlemlerimiz devam ediyor. Günlük arkadaşlarımızdan aldığımız bilgiye göre 500 ila 450 metre arasında bir yol çalışmalarımız var. Hava şartları el verdikçe çalışmalarımız devam ediyor. Milletimize, ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Fen İşleri ve Destek Hizmetler Müdürlüğümüzdeki arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Emeği geçen bütün arkadaşlarımız sağ olsunlar var olsunlar ’’dedi.

Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’ya teşekkür eden Bahçelievler mahalle sakini İbrahim Kara, ‘’Sokağımız geçilmez durumdaydı. İmdadımıza Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu, yetişti. Belediye Başkanımıza ve Fen İşleri ekiplerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. ‘’dedi.

Bahçelievler mahalle sakinlerinden Ömer Artuk, ‘’Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu’dan Allah razı olsun yolumuzu yaparak bizleri çamurdan kurtardı. Emeği geçen her kese çok teşekkür ediyorum. ‘’dedi.

 

 

 

1.jpg2.JPG3.JPG5.JPG6.JPG7.JPG8.JPG9.jpg