Başkan Soylu, Öğrencilerin Heyecanına Ortak Oldu

.

EĞİTİM 8.09.2021 16:18:00 2110 0
Başkan Soylu, Öğrencilerin Heyecanına Ortak Oldu

Ceylanpınar’da ilk ders zilinin çalmasıyla öğrenciler uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime başlarken, Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Şehit Mustafa Katırlı İlkokulu'nu ziyaret ederek minik öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Ceylanpınar’da 2021-2022 eğitim öğretim yılı tüm kademeleriyle yüz yüze eğitime başladı. Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeydan Kurt ve Belediye Başkan Yardımcıları Adil Yıldırım, Ümit Bilgin ile birlikte Şehit Mustafa Katırlı İlkokulu'nu ziyaret ederek çocukları ilk eğitim gününde yalnız bırakmadı. Sınıfları gezerek öğrencilere kırtasiye yardım paketi hediye eden Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilere üstün başarılar diledi. Uzun bir aradan sonra öğrencilerine kavuşan Öğretmenleri unutmayan Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Öğretmenlere gül takdim ederek yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diledi.

Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu; "Yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde Şehit Mustafa Katırlı ilkokulumuzda minik kardeşlerimizi ziyaret ederek heyecanlarına ortak olduk. Hep birlikte bu zorlu günleri tedbirlerle aşacağımıza yürekten inanıyor, bu dönemde okulundan öğretmenlerinden ve arkadaşlarından ayrı kalan çocuklarımızın gayretine, umuduna ve inancına şahitlik etmekten büyük bir kıvanç duyuyorum. 2021-2022 eğitim öğretim yılının öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor, tüm eğitim camiasına sağlık, mutluluk ve başarı temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Eğitim ve öğretimin tüm aşamasında ciddi katkılarından dolayı Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’ya teşekkür eden Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeydan Kurt, ‘’Ben yaklaşık bir buçuk yıldır ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmaktayım. Başkanımıza ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü kurumu olarak her ihtiyaç duyduğumuzda kendisini aradığımızda geçen sene 110 kova yaklaşık 20-25 okulumuzun boyanmasında bize katkıları oldu. Tablet konusunda da bize katkıları oldu. Bizde bu tabletleri ihtiyaç duyulan öğrencilerimize dağıttık, işte bugünde kırtasiye malzemelerinde öğrencilerimize, başkanımızla beraber dağıttık. Ufak tefek işlerimiz de çim biçme, bakım onarım olur, ihtiyaç duyduğumuz şeyleri kendi bütçesi kendi imkanları ölçüsünde bizlere yardımlarını esirgemediğini ve bunun da devamını diliyoruz. Belediye Başkanımıza eğitim be öğretimimize verdiği destek ve katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum ’’dedi.