BAŞKAN SOYLU ŞİMDİYE KADAR HİÇ HİZMET ALMAYAN KIRSAL MAHALLELER İÇİN KOLARI SIVADI

Başkan soyu kırsalda olan tüm köylerimizi pake taşı ve parksız kalmayaca.

YEREL 22.01.2021 13:25:00 1244 0
BAŞKAN SOYLU  ŞİMDİYE KADAR  HİÇ HİZMET ALMAYAN  KIRSAL  MAHALLELER  İÇİN   KOLARI  SIVADI

Başkan Feyyaz Soylu’nun “Tozlu, çamurlu cadde, sokak ve mahalle kalmayacak” talimatıyla merkezden kırsala ilçe adeta şantiyeye dönüştü.

Ceylanpınar ilçesinde, merkezden kırsala girmedik cadde ve sokak bırakmayan belediye ekipleri, Başkan Soylu’nun talimatıyla, tozlu, çamurlu cadde, sokak ve mahalle bırakmamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Feyyaz Soylu, Fen İşleri ekiplerine, halka merkezdeki tüm hizmetlerin kırsala da götürülmesi için söz verdiğini anımsatarak, kilitli parke döşenmemiş her noktada çalışmaların hızlıca tamamlanmasını istedi.

Tüm kırsal mahalleleri yazın tozdan kışın ise çamurdan kurtarmak için çalışmaları sürdüren ekipler, Saraççeşme Mahallesinde kilitli parke çalışmalarına başladı. Çalışmaların yakından takip eden vatandaşlar ise Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’ya teşekkür etti.

Yukarı Karataş ve Muratlı Mahallelerinde çalışmaların yüzde 90 oranında tamamlandığı Ceylanpınar’da, bu çalışmalar sırasında halka rahatsızlık vermemek için de ekipler yoğun çaba harcıyor.

Muratlı Mahallesi sakinlerinden Mahmut Cengiz, ‘Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu’dan Allah razı olsun. Kilitli parke çalışmalarıyla bizleri çamurdan kurtarmış oldu. Tüm mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun’’dedi.

İsmail Yaşlı ise ‘’Allah Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu’dan razı olsun. Gerçekten yaptığı çalışmalarla bizleri şahlandırdı. Muratlı Mahallesi çok büyük bir mahalledir. Emeği geçen her kesten Allah razı olsun.’’dedi.

Mehmet Yaşlı da,  ‘’İlçe merkezinin en büyük kırsal mahallelerinden biri olan Muratlı Mahallesi en sonunda kilitli parke taşına kavuştu. Yağmur yağdığı zaman köyden çıkamıyor, öğrencilerimizi çizme giydirerek okula götürüyorduk. Bu çalışmalarda emeği geçen mahalle muhtarımız, Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’den hepsinden Allah razı olsun”

Çalışmaları memnuniyetle izleyen bir başka mahalle sakini Yasin Çelik, ‘’Ceylanpınar Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu’ya öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Mahallemizin kilitli parke çalışmalarını yaparak bizleri çamurdan kurtardı. Mahallemizde yürütülen bu çalışmalarda emeği geçen her kese teşekkür ederim.

haber musa kılınç