Başkan Soylu, sorunları yerinde inceledi.

Altın Mahallesi'ndeki Dere Sorunu için DSİ ile temasa geçildi

YEREL 18.01.2021 16:28:00 1235 0
Başkan Soylu, sorunları yerinde  inceledi.

 
Ceylanpınar / Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ilçeyi karış karış gezip, sorunları yerinde dinlemeye devam ediyor. Altın Mahallesi’ne de giderek, buradaki dereden kaynaklı soruna çözüm arayışına giren Başkan Soylu, konuyla ilgili Devlet Su İşleri ile temasa geçildiğini ancak, kendilerinin de çözümün takipçisi olacaklarını bildirdi.


 
Başkan Soylu, Başkan Yardımcısı Hüseyin Ekim ve Belediye Encümenleri Ahmet Ergin ve Aziz Caymaz ile gittiği Altın Mahallesi’nde, Muhtar Orhan Çeçen ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. 
 
Vatandaşların mahalle içerisinden geçen derenin etrafa yaydığı kötü kokularla  ilgili şikayetlerini dinleyen Başkan Soylu, “Bu iş ilçe belediyemizin görev alanında değil. Ancak, bu demek değildir ki görevden kaçacağız. Vatandaşımızın her problemini bizim uhdemizde olsun ya da olmasın çözmek bizim görevimiz” dedi. 


 
Konuyu Devlet Su İşleri yetkililerine aktardıklarını vurgulayan Başkan Soylu, “Bu mahallemizde üç koldan çalışma gerekli. DSİ ait hizmetler var bize ait olan hizmetler ve Büyükşehir belediyemize ait hizmetler var. Fakat bunların yapımında öncelik olarak biz muhtarımızla beraber bu işin takipçisi olacağız. Yapabileceğimizi kendimiz yaparız, yapamadıklarımızı ve bizim uhdemiz dışında olan hizmetleri de ilgili kurum ve birimlere iletiriz. İnşallah en kısa zamanda Altın mahallemizde Cumhuriyet ya da Bahçelievler Mahallemiz gibi nezih temiz bir mahalle oluşacaktır’’ sözünü verdi. 
 
Mahalle Muhtarı Orhan Çeçen ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Mahalle halkım adına sizlere buraya kadar gelip bizi dinlediğiniz için teşekkür ederiz.  
10-15 yıldan beridir böyle bir belediye reisi geldi mahallemizi ziyaret etti. Çalışmaları yerinde inceledi. Başkanımıza teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
Mahalle sakinleri ise, ‘’Belediye başkanımızın bizleri ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduk. Mahallemizinne derdi olsa aklımıza Başkanımız gelir. Biz hangi görev nerenin işi bilemeyiz elbet. Her derdimizin başvuru adresi bizim için değerli başkanımız Feyyaz Soylu beydir.  Başkanımıza inanıyor, güveniyoruz ve kendisine teşekkür ediyoruz” dediler. 
 
Mahalle halkı, sevgiyle karşıladıkları  Başkan Soylu ve beraberindeki heyeti coşkuyla  uğurladılar.

haber ceylanpınar gazetesi