Başkan Soylu’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

.

GÜNCEL 23.11.2021 14:10:00 755 0
Başkan Soylu’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ‘’Büyüyen her fidanda, açılan her çiçekte kokunuz; geçmişte ve gelecekte iziniz var. Dünyanın en kutsal ve en fedakâr mesleğini ifa eden, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza kendini adayan ve yetişmesinde büyük rol oynayan öğretmenlik, dünyanın en eski, en kutsal mesleğidir.

Bir insanı kötülüklerden alıkoyup iyiliğe sevk etmek, üzerine güneşin doğduğu her şeyden daha hayırlıdır, Hadis-i şerifi öğretmenlerin icra ettikleri mesleğin ne kadar onurlu ve yüce bir gayeye hizmet ettiğini göstermesi bakımından önemlidir. Bu büyük misyonun yüklenicileri değerli öğretmenlerimizin görev aşkını ve azmini hiçbir olumsuzluğun kıramayacağının da bilinci içindeyiz.

Aziz milletimiz, öğretmenlerimiz sayesinde geleceğe daha güven ve umutla baktığını belirten Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ’’Yarınlarımızın bekçisi çocuklarımızı emanet ettiğimiz, ülkemizin dört bir yanına bilimin ve medeniyetin ışığını yaymakta olan Öğretmenlerimiz; kalplerimizde, zihinlerimizde, hatıralarımızda saygın ve ayrıcalıklı bir yere sahip oldukları gibi ülkemizin ve milletimizin gelişimi için hayati öneme sahiptirler.

Bu sebeple; Öğretmenlerimizin görevini ifa ederken sorumluluk duygusu içinde gösterdikleri anlayış ve fedakârlıktan dolayı kendilerine teşekkür ediyor, karşılaşacakları tüm zorluklarda her zaman yanlarında olacağımızın, birlik ve beraberlik içinde eğitim sistemimizin gelişmesi için çalışacağımızın bilinmesini istiyorum.

Sadece 24 Kasım da değil bütün zamanlarda öğretmenlerimize gerekli saygının gösterilmesi temennisiyle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kıymetli varlıklarımız olan siz değerli öğretmenlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerinde bulundu.