Başkan Soylu’dan Camii ve Kültür Evlerine Tam Destek

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ilçe merkezinde yer alan Bahçelievler mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

YEREL 30.12.2020 15:17:00 1315 0
Başkan Soylu’dan Camii ve Kültür Evlerine Tam Destek

Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyen Başkan Soylu, inşaatı yarım kalan Cami ve Kültür evinin yapımı için destek sözü verdi.

Ceylanpınar ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, talep ve sorunları yerinde dinleyerek çözüme kavuşturuyor. Bahçelievler mahallesinde, devam eden kumlama çalışmalarını inceleyen Başkan Soylu’yu mahalle sakinleri karşıladı. Vatandaşlar, uzun bir süredir yapımına başlanan fakat yarım kalan Camii ve Kültür evinin tamamlanması için destek istedi. Sorun ve talepleri yerinde değerlendiren Başkan Soylu, Camii ve Kültür evinin tamamlanması ile ilgili vatandaşlara tam destek olacağının altını çizdi.

Başkan Soylu, “Vatandaşlarımızın Her Zaman Emrindeyim’’

Konuyla ilgili Vatandaşlarla konuşan Başkanı Feyyaz Soylu, “Elimizden geldikçe sosyal mesafe kurallarını da göz önünde bulundurarak biz vatandaşlarımızın ayağına gidiyoruz. Bahçelievler mahallemizde uzun bir süredir mahalle sakinlerimiz çok amaçlı Camii ve kültür evi yapmaya çalışıyor. Fakat maddi olarak sıkıntı yaşadıklarını öğrendik. Bizlerde yaşanan bu duruma duyarsız kalamazdık. Camii bizim camimiz kültür evi bizim kültür evimiz diyerek yola çıktık ve inşallah bu sorunu da çözüme kavuşturup, Allah nasip ederse yapımı tamamlandığı zaman gelip camimizde ibadetimizi yaparak açılışını da yapacağız. Eksikleri yerinde gördük, sorunları yerinde dinledik. Yakın zamanda Camii ve Kültür evinin inşaat çalışmaları yeniden başlayacak. Elimizin ve gücümüzün yettiği kadar vatandaşlarımızın her zaman emrinde oldum ve olmaya devam edeceğim”dedi.

Haber : Musa KILINÇ