Başkan Soylu’dan Esnaf Ziyareti

.

YEREL 11.02.2022 14:28:00 616 0
Başkan Soylu’dan Esnaf Ziyareti

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ilçe merkezinde yer alan esnafları tek tek ziyaret etti. Yoğun iş temposundan fırsat buldukça vatandaşla bir araya gelerek istişare eden Başkan Soylu, ilçe esnafını ihmal etmedi.

İşyerlerine gerçekleştirdiği ziyarette, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, esnaf ve vatandaşla sohbet ederek talepleri yerinde dinliyor.

Gerçekleşen ziyarete Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun yanı sıra Ak Parti ilçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin, Belediye Başkan Yardımcıları Ubeyd Kurt, Ahmet Ergin ve Meclis üyeleri Cuma Barutçu, İshak Uğur ve Aziz Caymaz’da eşlik etti.

Her fırsatta esnaf ziyaretlerini sürdüren Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, esnafların önerilerini ve taleplerini yerinde tespit ediyor.

Esnafla bir araya gelip sohbet ederek Ceylanpınar’a yapılanlar ve yapılacaklar hakkında bilgi alışverişinde bulunan Başkan Soylu, “Amacımız esnafımızla istişare etmek, fikir alışverişinde bulunarak sorunlarını dinleyip, Ceylanpınar’ımız için yaptığımız çalışmalar ve yapacağımız projeleri bizzat anlatmak” dedi.

Gerçekleşen ziyaretle ilgili memnuniyet duyan ilçe esnafı ve vatandaşlar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’ya ilgisinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

_0001305.JPG_0001319.JPG_0001320.JPG_0001330.JPG_0001340.JPG_0001385.JPG


Anahtar Kelimeler: Başkan Soylu’ Esnaf Ziyareti