Başkan Soylu'dan Evleri Yanan Vatandaşlara Destek

Ceylanpınar Belediyesi, yangın nedeniyle evi yanan 6 vatandaşın yaralarını sardı.

YEREL 1.11.2020 19:23:00 1565 0
Başkan Soylu

Ceylanpınar Mevlana mahallesinde elektrik kontağından çıkan yangın sonucunda, evleri kullanılamaz hale gelen Çetinkaya ve yıldırım ailesine yardım eli uzattı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra çeşitli yardımlar ile de sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getiriyor. Ceylanpınar Belediyesi olarak, bu yıl içinde farklı nedenlerle çıkan yangınlar sonrası evi kullanılamaz hale gelen 6 vatandaşa yardım etti. Kimisinin evi yeniden inşa edilirken kimisinin de eşyaları yenilenerek Mağduriyetleri giderildi.

Kullanılamaz hale gelen evlerinin Ceylanpınar Belediyesi tarafından yenilendiğini dile getiren Yıldırım ve Çetinkaya aileleri, mutfak mobilyasından pencerelere, balkon demirinden boyaya evlerinin baştan yenilendiğini söylediler.Yıldırım ve Çetinkaya aileleri, yardıma muhtaç olduğumuz böyle bir dönemde bizlere yardım eli uzatan Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu'ya teşekkür ettiler.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Başkan Soylu ise sadece temel belediyecilik hizmetleri değil, çeşitli sosyal yardımlarla da ilçe halkının yanında olduklarını söyledi. Bu yıl içinde Ceylanpınar'da 6 evin yandığını dile getiren Başkan Soylu, bu vatandaşlara yardım eli uzattıklarını kaydetti. Mağdur vatandaşların bazılarının evini yeniden inşa ettiklerini, bazılarının ise ev eşyalarını yenilediklerini ifade eden Başkan Soylu, sosyal belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirdiklerini kaydetti. Vatandaşlara tekrar geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Soylu, Ceylanpınar Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Haber : Musa KILINÇ