Başkan Soylu’dan İtfaiye Haftası Ziyareti

.

GÜNCEL 5.10.2021 11:28:00 906 0
Başkan Soylu’dan İtfaiye Haftası Ziyareti

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, her yıl 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan ‘Yangından Korunma ve İtfaiyecilik Haftası’ nedeniyle ilçe İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek, İtfaiye personelleri ile bir araya geldi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Bilgin ve Belediye meclis üyeleri Naif Karataş, Hüseyin Ekim, İbrahim Almaz, Ahmet Ergin, Cuma Barutçu ve Erhan Bayol ile birlikte itfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti. Başkan Soylu, her yıl 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan ‘Yangından Korunma ve İtfaiyecilik Haftası’ münasebetiyle İtfaiye teşkilatının haftasını kutladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ceylanpınar ilçe itfaiye amiri Mehmet Yamaç ve itfaiye personelleri tarafından karşılanan Başkan Soylu, başarılı çalışmalarından ötürü itfaiye personellilerini tebrik ederek teşekkür etti.

Başkan Soylu; İtfaiye Ekiplerimizin 7/24 Yanlarındayız

Yangından Korunma ve İtfaiyecilik Haftasını tebrik eden Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ‘’Bugün ilçemizde itfaiye görevi yerine getirmeye çalışan arkadaşlarımızı birimlerinde Meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız ile birlikte onları ziyaret ettik. İtfaiye haftası nedeniyle biz de burada kendilerine destek olmaya geldik. Her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek için yanlarındayız. Arkadaşlarımız 7/24 esasla çalışıyorlar. Yaptıkları iş kolay bir iş değildir. Gerektiği zaman canlarından da fakat edip ölmeyi göze alacak kadar cihat ederler. Allah yolunda bu uğurda şehit olan itfaiyeci kardeşlerimize Allah’tan rahmet, gazi olanlara da sabır selamet diliyorum. Rabbim her zaman onların yanında olsun, onlara yardımcı olsun. Bizimde burada belediye olarak kendilerine ne desteğimiz olursa her zaman 7/24 yanlarındayız ve onlara destek veriyoruz. Fakat sürekli onlar destek veriyor, onlar her zaman ayakta ve tehlike neredeyse onlar orada yer alıyor. İtfaiye ekipleri, sadece insana hizmet etmiyorlar, nerede bir canlı varsa ve nerede zor durumda olan bir canlı varsa onlar oradadır. Allah onların yardımcı olsun. Allah onları her türlü tehlikeden korusun. Rabbim onlarla beraber olsun. ‘’dedi. 

İtfaiye konusunca her zaman yardımcı olan Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’ya teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ceylanpınar ilçe İtfaiye amiri Mehmet Amaç, itfaiye haftası münasebetiyle nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.