Başkan Soylu'dan Kırsal Mahallelere ziyaret

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu'dan kırsal mahallelere ziyaret.

YEREL 19.10.2020 16:25:00 1178 0
Başkan Soylu

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu Büyükçaylı Mahallesi, Sufra küme evleri,Büyük tatlıca, Küçük tatlıca küme evleri ve Büyük yıldız kırsal mahallelerini  Belediye meclis üyeleri ile birlikte ziyaret etti.

Ziyaretinde muhtarların ve vatandaşların taleplerini dinleyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, “Normalleşme dönemine girdiğimiz bu süreçte bizde,çalışmalarımızı hızlandırdık. Kırsal Mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacına cevap verecek projeler hazırlamaya devam ediyoruz.Kilitli parke taşı çalışmaları,çocuk oyun alanları ve park inşa edeceğiz.Şehir merkezindeki mahalleler nasıl ise aynı standartta kırsal mahallelerimize de  hizmetleri götüreceğiz.

Bu kapsamda Kırsal mahallelerimizin Kültür evlerinin eksiklerinin giderilmesi için ilgili birimlere talimat verdik. kırsal mahallelerimizdeki yollarımızın güvenli ve modern hale gelmesi için, Büyük Şehir Belediyemiz ile koordineli bir şekilde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarımızı da program dahilinde gerçekleştirip, muhtarlarımız ve halkımızla her zaman iç içe iletişim halinde olarak, çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarla görüşen Başkan Soylu, yapılacak çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi.Tüm kırsal mahallelerimizde bulunan kültür evleri ve camilerimizin tüm eksikliklerini gidereceğiz.Başkan Soylu, iletilen sorunların çözümü için birim müdürlerine talimat verdi. Mahalle sakinleri ve muhtarlar Başkan Soylu'ya ve Ceylanpınar Belediyesine teşekkür etiler.

Gönül belediyeciliği temelinde tüm Ceylanpınarlıların hizmetkarı olduklarını vurgulayan Başkan Soylu, kırsal mahallelerde var olan eksikliklerin giderilmesi için aralıksız çalışacaklarını ifade etti.

Haber : Musa KILINÇ