Başkan Soylu’nun Talimatıyla 70 Sokak Çamur ve Tozdan Arındırıldı

..

YEREL 24.12.2020 10:00:00 1301 0
Başkan Soylu’nun Talimatıyla 70 Sokak Çamur ve Tozdan Arındırıldı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun talimatları doğrultusunda ilçe merkezindeki sokaklarda kumlama çalışmaları devam ediyor. Destek hizmetler müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalarda yaklaşık 70 sokak çamurdan arındırılarak daha kullanışlı hale getirildi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun talimatları doğrultusunda ekipler, ilçe merkezinde alt yapı kanalizasyon çalışmalarının tamamlandığı mahallelerde kumlama seferberliği başlattı. Kilitli parke çalışmaları öncesi kumlama çalışmalarını sürdüren ekipler, sokakları tek tek çamur ve tozdan arındırmayı sürdürüyor.

70 Sokak 30 Kilometre Çamur ve Tozdan Arındırıldı

Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı mahallelerde çalışmaları sürdüren ekipler, kumlama çalışmaları yaparak sokakları daha kullanışlı hale getiriyor. Bu kapsamda Bahçelievler, Fatih Sultan Mehmet ve 15 Temmuz mahallelerinde kumlama çalışmalarına devam ediyor. Destek hizmetler müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe merkezinin farklı mahallelerinde başlattığı kumlama çalışmalarıyla 25 gün içerisinde 70 sokak 30 kilometre alanı toz ve çamurdan arındırdı. Çalışmaları taktirle karşılayan ilçe halkı ise Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’ya çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Soylu, ‘Çamurlu ve Tozlu Sokak Kalmayıncaya Kadar Çalışmalarımıza Devam Edeceğiz’

Konuyla ilgili yazılı açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ’Reisi Cumhurumuz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühü ve milletimizin desteği ile göreve geldiğimiz günden bugüne hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlarımıza hizmet götürmek için durmadan yorulmadan ilk günkü aşkla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızı çamur ve toz içerisinde yaşatmaya gönlümüzde vicdanımızda razı gelmiyor. İmkanlarımız dahilinde şuanda 70 sokağımızı çamur ve tozdan geçici olarak arındırdık. İlerleyen zamanlarda Allah nasip ederse 70 sokağımızı kilitli parke taşı ile döşeyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ceylanpınar’ın tek bir sokağında çamur, toz kalmayıncaya kadar çalışmalarımıza halkımızın da desteğiyle devam edeceğiz’’dedi.

haber musa kılınç