BAŞKAN'DAN İLGİNÇ PAYLAŞIM

.

20.03.2022 12:36:00 787 0
BAŞKAN

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu şahsi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım merak konusu oldu. Osmanlı döneminde uygulanan mesleki bir olayı paylaşan Soylu, bu örneği hangi maksatla verdiğini açıklamadı. Okurlar tarafından cevap beklenirken, Belediyede ani kararla görevi değiştirilen emektar personeller hakkında bu paylaşım yapılmış olabilir mi sorusu akıllara geldi.

Belediyede çok uzun bir süre idari kadrolarda görev alan, yazı işleri müdürlüğü başta olmak üzere personel Müdürlüğü de yapan ve belediyecilikte tüm mevzuatlara hakim olan Abit Yabaş temizlik işleri müdürlüğüne atandı.

Aynı şekilde Adnan Yıldız ve Mehmet Yiğit’te ani bir kararla görev yerleri değiştirildi. Söz konusu üç idari çalışanın görev yerlerinin değiştirilmesi gerekçesinin şahsi olduğu, mevzuatlara aykırı bir işlem yapmadıkları için görev yerlerinin değiştirildiği ileri sürüldü. İlçede hiç bir varlığı hissedilmeyen, hizmet konusunda esamesi geçmeyen başkan hakkında ortaya atılan iddialara sessiz kalması ise ayrı bir sorun. Görev yeri değişen emektar personeller hakkında vatandaşlardan da tepki gecikmedi. "Personellerin yerini ani kararla değiştiren başkan aynı hızlılığı neden ilçenin hizmeti konusunda uygulamıyor. Seçim öncesi verilen hiç bir vaat gerçekleşmedi. Ama belediye içinde entrikalar eksik kalmıyor. Seçime bir yıl kaldı artık entrika değil hizmet bekliyoruz" dedi.

Haber Musa KILINÇ


Anahtar Kelimeler: BAŞKAN' İLGİNÇ PAYLAŞIM