Baydilli, yaşam parkı için müjdeyi verdi

Şanlıurfa?nın merkez Karaköprü Belediyesi?nin vizyonel projeleri arasında yer alan Yaşam Parkı Projesinde çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.

GÜNCEL 20.08.2016 14:02:07 1335 0
Baydilli, yaşam parkı için müjdeyi verdi
Çalışmaları inceleyen Başkan Metin Baydilli, projenin 1 yıl içerisinde bitirileceğinin müjdesini verdi.

Karaköprü Belediyesi tarafından 110 dönümlük alan üzerinde inşa edilen ve geçtiğimiz ay temeli Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik tarafından atılan Yaşam Parkı projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kudat ve Meclis Başkan Vekili Bekir Sıtkı Akyol ile birlikte, inşaatı devam eden projeyi yerinde incelerken, çalışmaların hızlanması için direktif verdi.

Yaşam parkı incelemesi sırasında açıklama yapan Başkan Metin Baydilli, ilçenin vizyon projesi olan ve 110 dönümlük alanı kapsayan alanda yapılan parkta incelemelerde bulunduklarını, çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.
Başkan Metin Baydilli, “Bu büyük yaşam alanında bulunan bilim merkezimiz, idari binamız ve parkın istinat duvarları bitme aşamasında. Bu parkımız bittiği zaman sadece Karaköprü‘ nün değil tüm Şanlıurfa’nın ihtiyaçlarını karşılayacak duruma gelecek. Konumu itibariyle de Urfa’ya hâkim bir tepede bulunuyor. İçinde futbol, voleybol, badminton sahaları, at biniciliği pisti, dağ kızağı gibi faaliyetler bulunacak. Şanlıurfalı vatandaşlarımız parkımız açıldığında ailesiyle gelip güzel vakit geçirebilecek, tüm imkânlardan faydalanabilecek.” dedi. 

AÇILIŞ İÇİN MÜJDEYİ VERDİ
Yaşam Parkının bir an önce hizmete açılması için sabırsızlandıklarının altını çizen Başkan Baydilli, projenin 12 ay içerisinde bitirilip hizmete açılacağının müjdesini verdi.
Başkan Metin Baydilli şunları söyledi:
“Projemiz bittiği zaman eminim ki Karaköprü’ nün çehresini değiştirecek, yeni bir heyecan katacaktır. Burada projeyi söz verildiği sürece bitirmek için özveriyle çalışan personellerimize ve yüklenici firmaya teşekkür ederim.”
Başkan Baydilli böyle bir projeyi Şanlıurfa’ya kazandıracakları için büyük şeref ve onur duyduklarını sözlerine ekledi.
YAŞAM PARKINDA YOK YOK
110 dönümlük alanda inşa edilen yaşam parkında birçok farklı hobi ve yaşam alanı bulunuyor. Park içinde; yüzme havuzu, futbol, basketbol, voleybol, badminton, tenis, golf, okçuluk, dart, dağ kızağı sahaları, koşu, bisiklet ve paten parkurları, at biniciliği ve kaykay pisti, fitness ve çocuk oyun alanları, kapalı spor alanı, bilim merkezi, biyolojik göl, şelaleler, süs havuzları, kuru havuz, restoran ve kafeler, amfi tiyatro alanı, konser alanları, yazlık sinema alanı, piknik alanları, seyir terasları ve otopark gibi bir çok yaşam alanı bulunuyor.