Bayram Öncesi Trafiğe Kapatılan Gazi Caddesi Esnafı Mutlu

??Ceylanpınar için ciddi bir tehdit oluşturan ve ilçenin gündemindeki en önemli sorunlardan biri olan trafik, vatandaşı canından bezdirdi?? haberinin ardından harekete geçen İlçe Trafik Komisyonu?nun kararı, esnaftan takdir topladı.

YEREL 26.10.2013 09:43:13 1991 0
Bayram Öncesi Trafiğe Kapatılan Gazi Caddesi Esnafı Mutlu
Bayram öncesi trafiğe kapatılan Gazi Caddesi Esnafı Mutlu

İlçe esnafı, bayramdan önce trafiğin yoğunluğundan dolayı, müşterilerine ellerindeki malları sergileyemediklerini ve bu yüzden büyük zarara uğradıklarını belirtmiştiler. Bunun üzerine harekete geçen İlçe Trafik Komisyonu, caddenin belli kısımlarını trafiğe kapattı. Gazi Caddesi’ndeki esnaflar, trafik ve onun doğurduğu gürültüden, hava kirliliğinden dolayı trafiğe kapatılmasından memnun olduklarını, işlerin istedikleri ölçüde yapıldığını söylediler.  

Gazi Caddesi Trafiğe Hep Kapatılsın

Trafiğin bir kaç günlüğüne kapatılmasından sonra işlerin açıldığını memnuniyetle dile getiren esnaflar; İlçe Trafik Komisyonu’nun, Gazi Caddesi’ndeki trafiği geçici kapatmaları
yerine, daha kalıcı ve  daha çağdaş bir şekilde kapatılmasını istediler.

Gazi Caddesi İlçe Esnafına Canlılık Getirecek

Gazi Caddesi esnafı ile yapılan görüşmeler sonucunda; yaklaşık 3 yıldır komşu Suriye’de yaşanan savaştan ötürü Ceylanpınar esnafının maddi manevi her konuda etkilendiğini, son zamanlarda çatışmaların duraksaması ile beraber ilçeye tekrar huzur gelebileceği ihtimalini dile getirdiler. Esnaflar ‘’İlçemizin daha modern bir hale gelebilmesi için herkes üzerine düşeni yapacağından eminiz. Bu hususta İlçe Emniyet Müdürü Türker Yırtar ve başta komisyon başkanı olan ilçe Kaymakamımız Musa Sarı ve komisyondaki tüm üyelere konuyla alakalı oldukları için teşekkür ederiz ‘’ diye konuştular.