Beyazgül `A Takımı`nı oluşturuyor!

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde üst düzey yönetim yeniden belirleniyor. Daha önce belediyeye bağlı şirketlerde yönetimler değişirken, dün de yeni atamalar yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehm

EĞİTİM 10.05.2019 10:15:41 5205 0
Beyazgül `A Takımı`nı oluşturuyor!

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin ardından Şanlıurfa BüyükşehirBelediyesinde taşlar yerinden oynamaya devam ediyor. Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatıyla düğmeye basıldı ve yeni isimler belirlendi. Daha önce belediyeye bağlı şirketlerdeyönetimler değişirken, dün de yeni atamalar yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar'ın iseŞUSKİ Genel Müdürü olarak görev alacağı öğrenildi. Geçmişte Genel Sekreter Yardımcısı olan ve ŞUSKİ Genel Müdürlüğü de yapan Ferit Dağdeviren, Genel Sekreter Yardımcısı oldu. Yine son olarak Ali Ferhat Türkmen STK’lar Daire Başkanlığı görevine atandı. ŞUSKİ Genel Müdürlüğü görevinden alınan Hamdi Us ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden alınan Mehmet Emin Yeşiltaş henüz bir göreve atanmadı. Öte yandan tepeden başlayan atamaların, önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.
 


ŞUSKİ'DE KOLTUK DEVREDİLDİ!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde dün sabah saatlerinde yapılan atamaların ardından, ŞUSKİ'nin yeni Genel Müdürü Mehmet Emin Özçınar resmen görevine başladı.

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatıyla düğmeye basıldı ve farklı birimlere atamalar yapıldı. Buna göre Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Emin Özçınar görevine resmen başladı.

ŞUSKİ Genel Müdürlüğünde yapılan devir teslim törenine Özçınar ve eski Müdür Hamdi Us'un yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.  Yapılan devir teslimin ardından Özçınar, göreve resmen başlarken, ŞUSKİ'den de konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: "Genel Müdürlüğümüzde gerçekleştirilen devir teslim töreni, Genel Sekreterimiz Abdulkadir Açar'ın katılımlarıyla gerçekleşti. ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne atanan Mehmet Emin Özçınar görevine başladı. Başarılar diliyoruz."

DEĞİŞİM ŞİRKETLERDE DE DEVAM ETTİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak faaliyetlerine devam eden BELTAŞ ve ŞANBEL'de yönetimler değişti. Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi ve belediyeye bağlı şirketlerde değişim devam ediyor. Daha önce farklı şirketlerde yapılan yönetim değişikliği ve dün sabah yapılan atamaların ardından, BELTAŞ VE ŞANBEL'de de yönetimler değişti.

Belirlenen yeni yönetimlerdeki isimler şu şekilde:

BELTAŞ
Hikmet Başak
Ekrem Ayaz
Aysel Göncü
Abdülkadir Kol
Ahmet Oruç

ŞANBEL
Murat Karaer
Selahattin Güneş
Zehra Kazan
Muzaffer Açar
Müslüm Kaynarpınar

BELTUR VE BELSAN’DA DA DEĞİŞTİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Belediyesine bağlı olan diğer şirketler; BELTUR ve BELSAN’da da yönetimler değişmişti.
 


BELTUR YÖNETİM KURULU

BELTUR’da yapılan genel kurul sonrasında Genel Müdür Levent Kama değişmezken, yönetim kuruluna şu isimler seçilmişti:
Başkan: İsmail Demirbaş
Başkanvekili: Mustafa Zahit

Üyeler
Mehmet Akgün
Mehmet Altun
Hasan Çiçekçi

Denetçi
Mehmet Biçen

BELSAN YÖNETİM KURULU

Yine BELSAN'da da yönetim değişirken, eski yönetimden Abdulkadir Açar ve İsa Kızıldemir yeni kadroda da kendine yer bulmuştu. Yapılan genel kurul sonrasında yönetimde şu isimler yer almıştı:

Abdulkadir Açar-Başkan
Cuma Ağaç-Başkan Yardımcısı
Süleyman Elgün
Ahmet Başak
İsa Kızıldemir