BEYAZGÜL, CEYLANPINAR’DA BÜYÜKŞEHRİN YATIRIMLARINI İNCELEDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçelerde büyükşehrin yatırımlarını, projelerini yerinde incelemek ve çalışmaları yerinde görmek için Ceylanpınar’a geldi.

YEREL 2.01.2022 13:50:00 848 0
BEYAZGÜL, CEYLANPINAR’DA BÜYÜKŞEHRİN YATIRIMLARINI İNCELEDİ

Beyazgül’ü Ceylanpınar Belediyesi ve AK Parti ilçe teşkilatı ilçenin girişinde çiçeklerle karşıladı. Araç konvoyu ile Ceylanpınar’a geçen Zeynel Abidin Beyazgül, taziye ziyareti gerçekleştirdi, belediyenin yeni hizmet binasını inceledi. Ceylan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Cemal Tosun'u ve esnafları da ziyaret eden Beyazgül’e gün boyunca Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ve partililer eşlik etti.
Bitki Üretim Serasında Ceylanpınar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yetiştirilen çeşitli süs bitkilerini yerinde inceleyen Beyazgül, AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin ve yönetim kurulu üyeleri ile de bir araya geldi. Suriye sınırında yer alan Mevlana Mahallesinde yapılması planlanan park alanını da inceleyen Beyazgül, ilçe mezarlığındaki ihtiyaçlar ve eksikleri de not aldı. Ceylanpınar Gazi Caddesinde esnaf ziyareti yapan Beyazgül, Afganlıların abası giydirildi. 1980’li yıllarda ülkelerinden göç eden ve Türkiye’nin değişik illerine yerleştirilen Afganlıların bir kısmı da Ceylanpınar’a yerleştirilmişti.