Beylikdüzü Belediyesi’nden ücretsiz KPSS kampı

Beylikdüzü Belediyesi, temmuz ayında gerçekleşecek KPSS sınavı öncesi memur adayları için ücretsiz ‘KPSS Kampı Genel Tekrar Programı’ düzenliyor.

YAŞAM 23.01.2024 12:33:34 62 0
Beylikdüzü Belediyesi’nden ücretsiz KPSS kampı

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde başlayan program, 28 Ocak tarihine kadar ücretsiz olarak devam edecek. Kampın ilk gününde KPSS adaylarıyla bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Derdimiz ve arzumuz gençlerin hayallerini yurtdışında aramadığı, kendi memleketinde hayatını kurduğu ve kendi ekonomik özgürlüğüne sahip olduğu bir düzen inşa etmek” dedi.

Beylikdüzü Belediyesi, temmuz ayında gerçekleşecek Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) öncesinde memur adaylarına ücretsiz ‘KPSS Kampı Genel Tekrar Programı’ düzenledi. 22 Ocak tarihi itibarıyla Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde başlayan program, 28 Ocak tarihine kadar 10.00-19.00 saatleri arasında ücretsiz olarak devam edecek. KPSS adayları her gün salon girişinde kurulacak olan kayıt masasında kayıtlarını yaptırarak salona giriş yapabilecek. Dersler, Genel Kültür, Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri’ni kapsayacak. 

 

Hibya Haber Ajansı