Beylikdüzü’nde 5 yeni kreş ve 2 anne-çocuk merkezi hizmete açıldı

Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki çocukların okul öncesi eğitimine katkıda bulunmak ve annelerin kendilerine vakit ayırarak sosyal hayata katılmalarına olanak sağlayacağı 5 yeni kreş ve 2 Anne – Çocuk Merkezi’ni daha ilçeye kazandırdı.

GÜNCEL 8.03.2024 22:45:19 264 0
Beylikdüzü’nde 5 yeni kreş ve 2 anne-çocuk merkezi hizmete açıldı

Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye 5 yeni kreş ve 2 anne çocuk merkezi daha kazandırdı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde gerçekleşen açılışta yaptığı konuşmada “Bu merkezlerin açılışı 8 Mart’tan daha anlamlı bir günde olamazdı. Benim gözümde tüm kadınlar emekçidir. Kadın emektir, kadın dayanışmadır ve kadın gelecektir. Kadınlar, toplumumuzun temel taşıdır. Kadınlara çok şey borçluyuz” ifadelerini kullandı.

5 yılda kadınlar, çocuklar ve gençler için çok çalıştıklarını dile getiren Başkan Çalık, “Hayata geçirdiğimiz 252 projede kadınların, çocukların ve gençlerin hayatlarına dokunduk. Söz verdiğimizden fazlasını yaptık ve bunun gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Belediyemizde son 5 yılda kadın çalışan sayısını yüzde 45 oranında artırdık. Önümüzdeki dönem bu oranı eşitlemek gibi de bir hedefimiz var.” dedi.

Hibya Haber Ajansı