Busa'da belediye personeline "e-Belediye" eğitimi verildi

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan e-Belediye projesi kapsamında, Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde personele Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) üzerinden eğitim verildi.

GÜNCEL 25.03.2024 18:04:56 50 0
Busa

Bursa Büyükşehir Belediyesi (BBB), Meclis Salonu'nda resmi yazışma süreçlerinin Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) üzerinden gerçekleştirilmesi ile ilgili geçiş sürecinin başlatıldığını ve personele verilecek olan program kullanımı eğitimi için ilk adımın atıldığını duyurdu.

İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan eğitmen Ali İhsan Tokdemir tarafından öncelikle Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi’nde yazışma sürecini takip eden, standart  dosya planı, imza yetkileri yönergesi ile resmi yazışmalarda uygulanacak usul ve esaslar hakkında yönetmelikte belirtilen kurallara hakim olan tüm personel eğitmenler Ali İhsan Tokdemir, Ebru Gamze Baltaşı ve Gözde Gizem Şahin tarafından 4 gün boyunca  Elektronik Belge Yönetim Sisteminin kullanımı ile ilgili tüm detaylar hakkında bilgilendirildi.

Hibya Haber Ajansı