Büyükkılıç: “’İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışı ile hizmet kervanını sürdürüyoruz”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan ilçesi Yeşil Mahalle sakinleri ile iftar sofrasında buluştu, Melikgazi ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde ise vatandaşlarla teravih sonrasında bir araya geldi.

GÜNCEL 14.03.2024 13:48:26 57 0
Büyükkılıç: “’İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışı ile hizmet kervanını sürdürüyoruz”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ramazanın üçüncü iftarını Kocasinan ilçesi Yeşil Mahalle sakinleri ile birlikte yaptı.

Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeşil Mahalle sakinlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, “Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Huzur içerisinde teravihler eda etmenizi, oruçlar tutmanızı, Kadir Gecelerine erişip, bayramları tatmanızı Mevlamdan diliyorum.” dedi.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile hizmet kervanını sürdürdüklerine vurgu yapan Başkan Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bugüne kadar bizlere vermiş olduğunuz hizmet fırsatından ve desteklerden dolayı özellikle teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Sizlere minnet duyuyorum, sağ olasınız. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diyen, insanların hayırlısı ona hizmet edendir diyen ve bu anlayış içerisinde de hizmet kervanını sürdüren, değerli ilçe belediye başkanı kardeşlerimizle el ele vererek sizlere layık olmaya çalışan anlayışla gayret gösteriyoruz.”

Hibya Haber Ajansı