Büyükşehir Belediyesi Üstüne Düşeni Yaptı, İlçe Belediyesi Ne Zaman Harekete Geçecek.

.

YEREL 18.10.2023 20:17:00 698 0
Büyükşehir Belediyesi Üstüne Düşeni Yaptı, İlçe Belediyesi Ne Zaman Harekete Geçecek.

Yakın zamana kadar onlarca kez dile getirdikten sonra bazı ana ve ara yolların Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi ekipleri tarafından asfaltlanmasının ardından, ilçe belediyesi tarafından yapılması gereken ara sokakların durumu iç açıcı durumda değil.

Bir vatandaşın paylaştığı mesajda, Kepez ilköğretim okulu, Mehmet Akif Ersoy lisesi ve Cumhuriyet Ortaokuluna geçiş güzergâhında bulunan Fatih Sultan Mehmet Mahallesi 311’ci sokak, bu sokaklardan sadece biri.

Vatandaşın, söz konusu sokağın imar planında hangi statüde olduğu konusunda kimsenin fikir sahibi olmadığını konuyu CİMER’e bildirdiklerini, sokak ve mahalle sakinlerinin bu sokak nedeniyle yazın tozdan kışın çamurdan dolayı büyük eziyet çektiğini ilgili tüm yerlere sorunu bildirmelerine rağmen hiçbir sonuç alamadıklarını belirtiyor.

15 Temmuz mahallesindeki ana artel yolu olarak bilinen Sultan Abdülhamit Han Caddesi ve ara bağlantılı üç caddenin Büyükşehir belediyesi tarafından asfalt çalışması yakın zamanda bitirildi. 

Ancak gerek 15 temmuz mahallesi gerekse ilçedeki birçok mahallenin ara sokakları köstebek yuvası olmasına rağmen ilçe belediyesinin çalışmaları yeterli hızda ilerlemiyor. Ekim ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde, vatandaşlar söz konusu çalışmaların acil bitirilmesi gerektiğini zira yağışların başlaması durumunda çizmeli yıllara geri dönüş günlerinin yakın olduğunu ifade ettiler.