Bybit Web3 Airdrop Arcade'i sunuyor: "Airdrop heyecanına yeni bir yaklaşım"

Hacim bakımından dünyanın en büyük üç kripto borsasından biri olan Bybit, yepyeni bir oyunlaştırılmış ödül merkezi sunmaktan mutluluk duyuyor: Oyunlaştırmanın tüm Web3 kullanıcıları için airdrop heyecanıyla bir araya geldiği yeni nesil bir platform olan

EKONOMİ 23.02.2024 15:08:05 67 0
Bybit Web3 Airdrop Arcade

Airdrop Arcade geniş bir blok zinciri ve merkezi olmayan uygulama (DApp) projeleri yelpazesinde kullanıcı etkileşimini ve ödül mekanizmalarını yeniden tanımlamak için tasarlanmış, kazanmak için görevlerin tamamlandığı bir airdrop platformudur. Bybit Web3 ekosistemi içinde sorunsuz bir deneyim sağlayarak yeni projeler için ödül kazandıran etkileşimli görevler sunar ve kullanıcıları merkezsizleşme dünyasının içine çeker.

Kripto Ödüllerini Avlamak Artık Daha Zahmetsiz 

Airdrop Arcade sektördeki gelecek Web3 ve token fırsatlarına erişmek için çekici ve basitleştirilmiş bir yol ihtiyacını ele alıyor. Airdrop Arcade, çeşitli fırsatları ve katılım mekanizmalarını bir erişilebilir uygulamada bir araya getirerek değerli airdrop'ları bulma güçlüğünü ortadan kaldırarak kripto ödülleri biriktirme işlemini hem zahmetsiz hem de eğlenceli hale getiriyor.

Kripto Edinimini Ulaşılabilir Kılan Oyunlaştırma 

Mobil oyunlardan ilham alan Airdrop Arcade birden fazla seviye ve görev ile oyunlaştırılmış bir ortam sunarak kullanıcıların farklı aşamalarda ilerleyip çeşitli token ve zincirde kripto varlığı portföylerini büyütmenin eğlencesine odaklanmalarına olanak sunuyor. Yeni başlayanlar ve airdrop avcıları için tasarlanmıştır. Yüksek potansiyelli fırsatları düzenleyerek kullanıcıların Arcade'de seçebilecekleri kılavuzlu görevler olarak sunar. 

Yüksek Gaz Ücretleri Gibi Engelleri ve Kompleks Uygulama Yönetimini Azaltmak için Tasarlandı 

Airdrop Arcade net bir kılavuzluk ile katılım sürecini basitleştirir ve yeni projelerden, bol bonuslardan ve ücretsiz NFT'lerden olulan düzenlenmiş bir seçki sunar. Token airdrop'ları ve NFT ödülleri gibi DApps ile etkileşimli görevlerden kazanılan ödüller uygun bir şekilde kullanıcının Bybit cüzdanına dağıtılır.

Airdrop Arcade kullanıcıların özel kripto airdrop'larının tadını çıkarmak için görevler tamamlamalarına olanak tanır. Ayrıca kullanıcılar Dymension, Scroll, LayerZero ve diğerleri gibi ilk zincir token lansmanlarından airdrop'lar kazanmak için on-chain etkileşimlerine katılabilir.

Bybit co-founder ve CEO'su Ben Zhou, "Airdrop Arcade ile vizyonumuz Web3 dünyasının gizemini azaltmak ve kullanıcılara yenilikçi blok zinciri ağlarına katılırken ödül kazanmak için sorunsuz bir yol sağlamak," diyor. "Kendimizi kullanıcılarımıza kripto pazarına katılmalarını sağlayacak yeni alanlar sunmaya adadık ve Airdrop Arcade Web3'ün fırsatlarına erişmek için harika bir yol."

#Bybit #TheCryptoArk #BybitWeb3

Hibya Haber Ajansı