Canınız sağolsun Engelsiz Ceylanlar

Alınan sonuçlar ile gruptan 2. sırada çıkan Ceylanpınar Engelliler Spor Kulübümüz Final müsabakalarında talihsiz sonuçlar alarak Final Grubunu 4. sırada tamamladı.

SPOR 4.06.2013 15:27:16 4873 0
Canınız sağolsun Engelsiz Ceylanlar
2012 – 2013 Sezonu Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Bölgesel 2. Lig D Grubunda yer alan Ceylanpınar Engelliler Spor Kulübü (CEBESK ) sezon boyunca göstermiş olduğu büyük mücadeleler sonucunda Garanti Tekerlekli Sandalye Bölgesel Basketbol Ligi Play Off ( 1. Lige Yükselme ) Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
 
25 – 31 Mayıs 2013 Tarihleri arasında Diyarbakır’da yapılan müsabakalarda ilçemiz temsilcisi Engelsiz Ceylanlarımız sırasıyla aşağıdaki sonuçları aldı.
 
GİRESUN ENG. SPOR KULÜBÜ: 59 CEYLANPINAR ENG. SPOR KULÜBÜ: 69
CEYLANPINAR ENG. SPOR KULÜBÜ: 57 ÇANAKKALE ENG. SPOR KULÜBÜ: 62
İSKENDERUN ENG. SPOR KULÜBÜ: 57 CEYLANPINAR ENG. SPOR KULÜBÜ: 63
İSTANBUL BAĞCILAR SPOR KULÜBÜ: 53 CEYLANPINAR ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ: 79
BATMAN ENG. SPOR KULÜBÜ: 47 CEYLANPINAR ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ: 65
 
Alınan sonuçlar ile Gruptan 2. Sırada çıkan Ceylanpınar Engelliler spor kulübümüz Final müsabakalarında talihsiz sonuçlar alarak Final Grubunu 4. Sırada tamamladı.
 
Ceylanpınar Bedensel Engeliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Taş ‘’12 takım arasında 4. olduk. Ancak 1. Lige 1 – 2 ve 3 takımlar çıkacağından, bu sezon 1. Lige çıkamadık. Önümüzdeki sezon Başta İlçe Kaymakamımız İbrahim Çenet ve İlçe Belediye Başkanımız İsmail Arslan’dan büyük destekler bekliyoruz. Bu takım sahipsizliğine rağmen bu buca escort başarı elde edebiliyorsa, Ceylanpınar’daki kamu kurumları ve ilçe halkı sahiplendikten sonra, başarı için bahane üretme şansımız olmayacaktır ‘’ dedi. Taş '' 2012 - 2013 sezonunda takımımıza sponsor olan Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan Bey, Play Off lardaki mücadelede bizleri bir an yalnız bırakmayan Öz Orman İş Genel Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya ve tüm Öz Orman İş Sendikası emekçilerine ayrıca teşekkür ederiz ''