Ceylanlar Liderliğini Sürdürdü

Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Ceylanpınar Belediyespor, ligin 8'inci haftasında karşılaştığı 11 Nisanspor'u 2-0 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı ve liderliğini sürdürdü.

YEREL 11.12.2019 12:46:00 1659 0
Ceylanlar Liderliğini Sürdürdü

Süper Amatör Ligi'nde fırtınalar estiren Ceylanpınar Belediyespor ligin 8'inci haftasında 11 Nisanspor'a konuk oldu. 11 Nisan 1 nolu sahada oynanan maça daha hızlı ve atak başlayan taraf Ceylanpınar Belediyespor oldu. Kısa sürede rakip kaleyi ablukaya alan Ceylanlar oyunun üstünlüğünü de ele geçirmeyi bildi. İlk yarıda iki tarafta skoru değiştirecek golü bulamayınca takımlar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

 

İkinci yarı başlarken sahaya ise bambaşka bir Ceylanpınar Belediyespor çıktı. Atakları ile rakibini bunaltan Ceylanpınar temsilcisi aradığı golü 70'inci dakikada İlhan Doğan'ın ayağından buldu ve durumu 1-0 yaptı. Bulduğu gol ile iyice rahatlayan Ceylanlar ikinci gol için bastırmaya başladı. Dakikalar 77'yi gösterirken bir kez daha İlhan Doğan sahneye çıktı, hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü atarak durumu 2-0 yaptı.

 

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Ceylanpınar Belediyespor sahadan 2-0'lık skorla galip ayrıldı. Ceylanpınar Belediyespor bu maçtan aldığı 3 puanla ligde puanını 19'a çıkararak en yakın takipçisi Akçakale Belediyespor'a 4 puan fark atarak liderliğini sürdürdü.

 

Öte yanda Ceylanpınar Belediyespor ligin 9'uncu haftasında kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde Viranşehir Sanayispor'u konuk edecek.

"İNANANLAR DAİMA KAZANIR"

Maç sonunda açıklama yapan Ceylanpınar Belediyespor Kulübü Başkanı Adnan Yıldız, inananların daima galip geldiğini ifade etti. Başkan Yıldız, "Bugün ligin güçlü ekibi ve daha önce Bölgesel Amatör Ligi tecrübesi olan 11 Nisanspor'a konuk olduk. Keyifli ve bir o kadar da seyir zevki yüksek geçen maçta 2-0 galip gelerek puanımızı 19'a çıkardık ve liderliğimizi sürdürdük. Birkaç günlük dinlenmenin ardından önümüzdeki hafta karşılaşacağımız Viranşehir Sanayispor maçının hazırlıklarına başlayacağız. O maçı da kazanıp ilk yarıyı avantajlı şekilde kapatmak istiyoruz. Biz bu sene ilçe olarak şampiyonluğa inanıyoruz ve inananlar daima kazanır" dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Ceylanlar Liderliğini Sürdürdü