Ceylanlar`a, deplasman iç saha fark etmiyor

Süper Amatör Ligi`nin 6`ncı haftasında 15 Temmuz Gençlikspor`a konuk olan Ceylanpınar Belediyespor güçlü rakibini 2-1`lik skorla saf dışı bırakarak hanesine 3 puanı yazdırdı.

GÜNCEL 21.11.2017 10:47:52 1301 0
Ceylanlar`a, deplasman iç saha fark etmiyor

Süper Amatör Ligi'nin 6'ncı haftasında Ceylanpınar Belediyespor, ligin güçlü ekiplerinden 15 Temmuz Gençlikspor'a konuk oldu. Yenice 2 No'lu Saha'da oynanan maça taraftarında ilgisi yoğun oldu. Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi 15 Temmuz Gençlikspor olurken ilk dakikalarda durumu 1-0 yaptı. Yediği golün şokunu üzerinden çabuk atan Ceylanpınar Belediyespor kısa sürede oyunu rakip sahaya yıkmayı başardı. Dakikalar 35'i gösterirken Ceylanlar'dan Ahmet Yalazan sahaya çıktı ve skorla eşitliği getiren golü kaydetti. Mavi Beyazlılar'ın attığı gol, ilk yarının da skorunu tayin etmiş oldu ve taraflar soyunma odasına beraberlikle gitti.

İKİNCİ YARIDA SAHADA BAMBAŞKA BİR CEYLANPINAR VARDI

İkinci yarı başlar başlamaz Ceylanlar'ın rakip kaleye tehlikeli ataklarında da artış oldu. Kısa sürede oyunu rakip kaleye yönelten Ferhan Çelik'in öğrencileri 2'nci golü bulmak için bastırmaya başladı. Dakikalar 60'ı gösterirken 15 Temmuz Gençlikspor penaltı kazandı. Maç boyunca kalesinde devleşen Ceylanlar'ın kalecisi Eser penaltıyı kurtararak takımını da ipten almış oldu. Kalecinin de penaltıyı kurtarmasından dolayı da cesaret depolayan Mavi Beyazlılar aradığı golü 72'nci dakikada buldu. İlk golü kaydeden Ahmet Yalazan 72'nci dakika da hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü atarak Ceylanpınar Belediyespor'u 2-1 öne geçirdi. Ceylanpınar temsilcisi 82'nci dakika da bulduğu penaltıdan da yararlanamayınca karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmış oldu.

LİGİN 8'İNCİ HAFTASINDA AKÇAKALE TEMSİLCİSİ AĞIRLANACAK

Sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılan Çelik'in öğrencileri ligin 6'ncı haftasını da galibiyetle kapatmış oldu. 15 Temmuz Gençlikspor'dan aldığı 3 puanla puanını 8'e çıkaran Ceylanpınar Belediyespor, ligde kendisine 6'ncı sırada yer aldı. Öte yandan Ceylanlar ligin 7'nci haftasında kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde Akçakale Belediyespor'u ağırlayacak.

ALINAN GALİBİYET BAŞKAN ATİLLA'YA VE CEYLANPINAR'A ARMAĞAN EDİLDİ

Ceylanpınar Belediyespor Teknik Direktörü Ferhan Çelik, aldıkları altın değerindeki 3 puanı Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya ve Ceylanpınar halkına armağan ettiklerini ifade etti. Çelik, "Zorlu bir deplasman maçından 3 puanla ayrılmak bizleri mutlu etti. Bütün oyuncularımı ve teknik ekibi de tebrik ediyorum. Önümüzdeki hafta kendi evimizde Akçakale Belediyespor'u ağırlayacağız. Akçakale Belediyespor'da bizim gibi ligde iddiası olan kulüplerden biri. Taraftarımızın da desteğiyle inşallah Akçakale karşısında da 3 puana uzanan taraf biz olacağız. Biz 15 Temmuz Gençlikspor karşısında aldığımız altın değerinde 3 puanı bizlerden desteğini esirgemeyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya ve Ceylanpınar halkına armağan ediyoruz" dedi.