Ceylanpınar Adına Çok Önemli Ödül?

Türkiye genelinde 1200 tane Dernek ve Vâkıfın üye olduğu Büyük Anadolu Birliği Konfederasyonu tarafından bu yıl 8. si düzenlenen ?8. Uluslararası Altın 40 Ödülleri? 30 Mayıs 2013 tarihinde, Ankara İç kale Otel?de düzenlenen gece ile sahiplerini buldu.

YAŞAM 1.06.2013 10:17:11 3796 0
Ceylanpınar Adına Çok Önemli Ödül?
Geçen yıl 7. si düzenlenen “7. Uluslararası Altın 40 Ödülleri” gecesinde Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’a layık görülen “Yılın Hukuk Adamı” ödülü, bu sene ilçemiz avukatlarından Av. Hüseyin Akay’a verildi.
 “İnsan Merkezli Hayat Felsefesiyle, bilgiyi, aklı, hukuku ve hukukun üstünlüğünü rehber alarak, sevgiyi ve saygıyı öne çıkaran, İnsan onuruna yakışır bir Türkiye’yi hak ettiği seviyeye gelmesi için var gücüyle çalışan, temel hak ve özgürlüklerin teminatı ve demokratik hukuk devletinin önkoşulu, bağımsız ve tarafsız yargının kurucu unsuru, savunmayı temsil eden, Ceylanpınar’ın gururu, medarı ve iftiharı” denilerek sahneye davet edilen Av.Hüseyin Akay’a, ödülünü, Çankaya Anadolu Birliği Genel Başkanı ve BABKON Genel Başkan Yardımcısı Av.Hüseyin Öncel takdim etti.
Gecede ayrıca, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Sayın Hayrünnisa Gül’e "Yılın Annesi" ödülü,  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’e "Yılın Kadın Hakları Savunucusu" ödülü, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a "Yılın Gençlik Lideri" ödülü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e “Yılın En Çalışkan Bakanı” ödülü, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’e "Yılın Türk kültürüne hizmet" ödülü, Mardin Organize Sanayi Bölge Başkanı Nasır Duyan’a “Yılın Sanayicisi” ödülü verildi.