Ceylanpınar AKP Adayı Açıklandı

Ceylanpınar?da BDP, İsmail Arslan ile yola devam ederken, AKP ise Menderes Atilla?yı seçti.

SİYASET 31.01.2014 23:26:22 5024 0
Ceylanpınar AKP Adayı Açıklandı
Ceylanpınar Belediye Başkanlığı AK Parti aday adaylığına; Adnan Daşkıran, Ahmet Güntekin, Ali Arpak, Menderes Atilla, Mehmet Kahraman, Mehmet Özbek, Murat Coşkunkan ve İhsan Değirmenci başvurmuştu. AK Parti genel merkezinin aldığı karar ile 8 adaydan Menderes Atilla belediye başkan adayı seçildi.

İşte belirlenen o ilçeler ve adaylar; Ceylanpınar Menderes Atilla, Akçakale Abdulhakim Ayhan, Birecik Mehmet Faruk Pınarbaşı, Bozova Hasan Arusoğlu, Hilvan Aslan Ali Bayık, Harran Mehmet Özyavuz.

MENDERES ATİLLA KİMDİR ?

1965 yılında Ceylanpınar’da doğdu. İlköğretim ve lise öğrenimini Ceylanpınar ilçesinde tamamladı. Köklü bir siyasi geçmişi bulunan bir ailenin çocuğu olan Menderes Atilla’nın babası Seydo Atilla, daha önce Ceylanpınar’da 3. dönem belediye başkanlığı görevini yaptı. Ağabeyi Mehmet Atilla da, 1984 ve 1994 yılları arasında Ceylanpınar’da belediye başkanlık görevini başarıyla yerine getirdi. Menderes Atilla, 1983 yılında Milliyetçi Demokrasi Partisi’nde gençlik kolları başkanlığı göreviyle siyaset hayatına ilk adımını attı. Daha sonra 2 dönem Anavatan Partisi’nin Ceylanpınar İlçe Başkanlığı görevini yaptı. 2 dönem de Demokrat Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı'nı yapan işadamı Menderes Atilla’nın Gürcistan’da demir çelik fabrikası ve Irak’ın Kerkük şehrinde sıcak asfalt fabrikası bulunuyor. Hatay’ın İskenderun ilçesinde lojistik ve taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren şirketi bulunan Atilla’nın, Türkiye’de ve yurtdışında faaliyet gösteren toplam 7 uluslararası şirketi bulunan Atilla 3 yabancı dil biliyor. 27 Mart 2009'daki yerel seçimlerde Demokrat Parti'den Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı olan Menderes Atilla, evli ve 5 çocuk babasıdır.