Ceylanpınar Atatürk Ortaokulundan Mehmetçik`e Selam ve sevgiler...

Ceylanpınar da Atatürk Ortaokulu örnek bir davranış sergileyerek milli duyguları ve Halkta farkındandık yaratmak amacıyla program düzenlendi.

GÜNCEL 23.02.2018 15:34:09 2499 0
Ceylanpınar Atatürk Ortaokulundan Mehmetçik`e Selam ve sevgiler...

 

Güney sınırımızda sürmekte olan zeytin dalı harekâtında şehit olan Kahraman Mehmetçiğimiz için program düzenlendi. Programda kuranı kerim tilaveti ve Yasin-i şerifler okutularak şehitlerimizin armağan edildi. Program sonun dualar edildikten sonra öğrencilere tatlı dağıtıldı. Program koordinatörlüğünü yürüten Ahmet Alper ÖZTÜRK amacımız çocuklarımıza Vatan millet sevgisini aşılamak ve Bu operasyonda Kahraman Mehmetçiğimize manevi olarak destek olmak olduğunu belirtti. Okuduğumuzda okunan kuranlarla vatan uğrunda şehit olmuş Kahraman Mehmetçiğimize yoluyoruz. Onlar sayesinde varız huzur içinde yaşamımızı sürdürmekteyiz sözleriyle açıklamalarda bulundu.

Atatürk ortaokulu İngilizce öğretmenlerinden Tuncay İŞLEK bu programda katkısı olan tüm öğretmen arkadaşlara sonsuz şükranlarını sunarak, duamız her zaman Mehmetçiğimizle beraber olduğu dile getirdi.

Atatürk ortaokulu çalışması sadece çalışması bu yönde sınırlı kalmadı öğrenciler kendi kaleminden Asker ağabeylerine içlerinden denizli escortği gibi mektuplar yazarak onların yanında olduğunu belirti. Öğrenciler tarafından yazılan bu mektuplar Hassa İlçe jandarma karakol komutanlığına yollanarak oradan zeytin Dalı Harekatını sürdüren Mehmetçiğimize ulaştırılacaktır.

Afrin operasyonuna ülkenin dört bir tarafından askerimize maddi manevi olarak desteklerin verildiğini görüyoruz. Bunu görüyoruz ki bu kahraman askerimizin arkasında bu millet oldukça hiçbir güç askerimizin bileğini bükemeyecektir. şeklinde sözlerini bitirdi.