Ceylanpınar Belediyesi Ramazan Öncesi Gıda Denetimi

Mübarek Ramazan Ayına sayılı günler kala Ceylanpınar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Ekipleri ile Zabıta Müdürlüğü Ekipleri gıda denetimlerine başladı.

GÜNCEL 25.05.2016 12:49:30 1435 0
Ceylanpınar Belediyesi Ramazan Öncesi Gıda Denetimi
Vatandaşların Ramazan öncesi sağlıklı ve daha güvenli alışveriş yapabilmesi için Ceylanpınar Belediyesine bağlı ekipler  ilçede faaliyet yürüten fırınlarda gıda denetimi yaptı. Çalışanların temizliği, çalışma ortamının hijyeni ve ekmek gramajlarının kontrol edildiği denetimlerde eksikleri olan işyerleri uyarıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Sağlık İşleri Müdürü Servet Ekin, Ramazan öncesi gıda denetimlerine çıktıklarını belirtti.

Ramazan öncesi ve Ramazan boyunca denetimlerin sürekli yapılacağını ifade eden Ekin, şunları söyledi: "Vatandaşlarımızın daha güvenli ve sağlıklı ekmek tüketimini sağlayabilmek için Sağlık Müdürlüğü ekiplerimiz ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizle beraber bugün fırınların denetimlerini yapıyoruz. Denetimlerimizde daha çok personelin kişisel temizliği ve hijyene dikkat ediyoruz. Ayrıca çalışma ortamının da hijyen durumunu denetliyoruz."