Ceylanpınar Belediyesi Satranç Turnuvasında

Ceylanpınar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde açılan satranç kursu öğrencileri 15-16 Temmuzda Türkiye Satranç Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilciliği tarafından düzenlenecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler satranç turnuvasına katılacak.

SPOR 14.07.2017 09:16:12 1374 0
Ceylanpınar Belediyesi Satranç Turnuvasında

Ceylanpınar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde açılan satranç kursu öğrencileri 15-16 Temmuzda Türkiye Satranç Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilciliği tarafından düzenlenecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler satranç turnuvasına katılacak. Ceylanpınar Belediyesi Spor Kulübünden 18 sporcunun katılacağı turnuva 2 gün sürecek.

Ceylanpınar Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hidayet Dik yaptığı açıklamada kulüp bünyesinde satranç kursunun daha çok yeni olmasına rağmen Şanlıurfa'da düzenlenecek satranç turnuvasına katılacak seviyeyi yakaladıklarını söyledi.

18 sporcu ile turnuvaya katılacaklarını belirten Dik, "Disiplinli, ileri görüşlü ve azimli bir teknik kadromuz var. Kursumuz yeni olmasına rağmen öğrencilerimiz satrancı çok hızlı öğreniyorlar. Bilenler ise daha ileri aşamaları kat ediyorlar. İnanıyorum ki Şanlıurfa'da düzenlenecek olan turnuvada da iyi bir başarı elde edeceğiz." diye konuştu.