CEYLANPINAR DA GENÇLERE VE ESNAFLARA GİRİŞİMCİLİK KURSU

Ceylanpınar Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) iş birliği ile gençlere ve esnaflara yönelik girişimcilik kursu verildi.

GÜNCEL 5.02.2018 15:20:32 1908 0
CEYLANPINAR DA GENÇLERE VE ESNAFLARA GİRİŞİMCİLİK KURSU
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, öncelik amaçlarının eğitim hayatı bitmiş gençlere yönelik girişimcilik ruhlarını daha etkin hale getirmek olduğunu ifade etti.
5 gün süren 9’u esnaf 26’sı genç olmak üzere toplam 68 kişinin katıldığı girişimcilik kursunun Ceylanpınar Belediyesi vakfın çalışan gençlik koordinatörlüğü ve iş birliği ile mesleki eğitim kurslarını açtıklarını ifade eden Menderes Atilla, amaçlarının esnaf ve genç girişimci kardeşlerimizi daha tecrübeli bir birey yapmak olduğunu dile getirdi.
 
Sınırın sıfırın noktasında son zamanlarda yaşanan terör olaylarından dolayı gençlerimizin terör olaylarından etkilenmemesi için ve aynı zamanda esnaflara girişimcilik ruhunun daha etkin hale getirmek için çaba sarf ettiklerini söyleyen Atilla, girişimcilik kursunun ardından pazarlama kursu açacaklarını ve bu tür eğitimlerin süreceğini, eğitimler için hazır olduklarını belirtti.
 
Konu ile ilgili açıklama yapan kurs eğitmeni ekonomi uzmanı Tuncay işlek; Bu eğitimlerle gençlerin ve esnafların kalifiyeli hale getirerek girişimci ruhunu ortaya çıkartmak olduğunu belirtti.
Bu tür eğitimlerin süreceğini belirten İşlek, her zaman bu eğitimler için hazır olduğunu belirtti.