Ceylanpınar da Girişimcilik Eğitimleri Meyvesini Vermeye Başladı

Ceylanpınar Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı tarafında verilen Girişimcilik eğitimleri meyvesini vermeye başladı.

GÜNCEL 30.04.2018 21:10:50 2695 0
Ceylanpınar da Girişimcilik Eğitimleri Meyvesini Vermeye Başladı
Ceylanpınar ekonomi canlılık için önemli adımlar atılmaya devam ediyor. Bu adımlar birini de Ceylanpınar Belediyesi öncülüğünde sürdürülmekte. Ceylanpınar da Gençlere ve Esnaflara yönelik sürdürülen eğitimler hız vermeden devam etmekte.
 
Yerli ve milli ekonominin en ideal şekilde hayata geçilmesine yönelik verilen eğitimler çok kısa sürede başarılı sonuçlar alınmaya başlandı.
Girişimcilik ve Pazarlama Uzmanı Tuncay İŞLEK tarafından verilen eğitimler başarılı bir şekilde sürdürülüyor. Verilen eğitimler sonucunda yetişen Girişimciler çok kısa sürede ticari hayata canlılık vermeye başladı. Girişimcilik eğimlerini alan kursiyerlerden Ramazan Büdün kendi iş yerini kurarak aldığı eğitimlerin önemi şu sözlerle anlattı.
 
Girişimcilik eğitimini bu buca escort faydalı olacağını beklemiyordum ama kurs eğitmenimin tasfiyeleri ve yönlendirmeleri sonucunda ticari hayata başlamış bulunmaktayım. Aldığım bu eğimler sayesinde iki işe aynı anda başlama imkânına sahip oldum. Carşı merkezinde açtığım iş yeri ve köyde kurduğum tesis de solucan ve gübre yetiştirmeye başladım. İnanıyorum ki verilen bu eğitimler sayesinde birçok gencimiz kendi işini kurarak ticari hata girecektir. Büdün başta kurs eğitmenime ve bu eğitimlerin verilmesine vesile Ceylanpınar Belediyesine teşekkürlerini sunduğu belirti.
Ceylanpınar da verilen bu eğitimlerin kısa sürede meyvesini vermesi Ceylanpınar da işsizliğin engellenmesi ve ticari hayattın devamı için umut verici olmuştur.
 
Haber  Abdullah AYDOĞAN  Ceylanpınar Gazetesi