Ceylanpınar da Şehir içi otobüs seferleri yetersiz

Ceylanpınar belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren halk otobüsleri birçok noktaya gitmektedir.

GÜNCEL 7.09.2017 12:54:47 2431 0
Ceylanpınar da Şehir içi otobüs seferleri yetersiz

 

Ceylanpınar belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren halk otobüsleri birçok noktaya gitmektedir. Bu noktalara giderken yeterli oranda olmaması vatandaşları zor durumda bırakmaktadır.

Vatandaşların çoğu zaman dakikalarca beklediklerini şehiriçi  araçlarının geç denizli escortğini ve  bu yüzden mağdur olduklarını dile getirdiler.

İlçe geneilinde en büyük şikayet şehir içi hareket dakikalarının  biraz daha halkın beklentisine göre ayarlanması gerektiğini söylüyorlar. Bunun için Belediye yetkililerinin olaya duyarlı yaklaşması gerekiyor. Hareket saatlerinin duraklarda yazılı olması gerekiyor. Vatandaşlar buna bakarak otobüslerin ne zaman geleceğini rahatlıkla öğrenmiş olur ve duraklarda dakikalarca beklememiş olurlar.

Özelikle bu yaz ayında vatandaşların çok mağdur olduğunu dile getiren Mehmet Ali G. dakikalarca beklememize rağmen bir türlü şehir içi otobüsleri gelmediğini söyledi. Böyle mağduriyetlerin yaşanmaması yetkililerin otobüs sayısı ve sefer sayısını artırmasını istiyoruz. Özelikle okullar acık iken daha fazla sefer düzenlemeli şeklinde konuştu.

 HABER: MUSA KILINÇ