Ceylanpınar Emniyeti?nden ?Çiçekler Solmadan Projesi?

Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği ortak projesinde Ceylanpınar?da öğrencilere seminer verildi.

YEREL 10.10.2013 15:09:46 1837 0
Ceylanpınar Emniyeti?nden ?Çiçekler Solmadan Projesi?
Cumhuriyet İlkokulu konferans salonundaki seminere Ceylanpınar’da öğrenim gören yüzlerce öğrencinin katılımıyla keyifli anlar yaşandı.

Polis-Öğrenci ilişkilerini güçlendirmek, öğrenci gençliğine milli birlik ve beraberlik ruhunu aşılamak, gençlerin devlete olan güvenlerini pekiştirmek ve iletişimin sağlanması amacıyla ‘Çiçekler solmasın Projesi’ adı altında
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği’nin sunduğu seminerde konuşan Komiser Yardımcısı Muammer Tekin, insan hayatını sürdürmek için her zaman iletişim içindedir. İletişim bireyin yaşam kalitesi, insanlarla olan ilişkilerinin niteliğiyle belirlenir. Anne-baba, eş, evlat, dost, komşu, iş arkadaşları v.s nasıl iletişim kurulacağı ne gibi etkenlere dikkat edileceğinden bahsetti. İletişimde sevgi , saygı, hoşgörü ve güven hissinin iletişimi olumlu yönde etkileyeceğini hazırladığı slaytlar eşliğinde sundu.
 
Projenin Şanlıurfa genelinde ilk defa Ceylanpınar’da yapıldığı, diğer ilçelerde de yapılacağı öğrenildi.

çiçekler solmadan projesi by dm_524a9b114ff0b