Ceylanpınar Halkı Hastanesine Ne Zaman Kavuşacak

Ceylanpınar halkın artan nüfusla beraber, mevcut devlet hastanesi yetersiz kalmaktadır. Vatandaşların Hastanenin ilçenin tamamına cevap veremediğinden şikâyetçi.

GÜNCEL 22.03.2016 16:17:11 1474 0
Ceylanpınar Halkı Hastanesine Ne Zaman Kavuşacak
    Ceylanpınar halkın artan nüfusla beraber, mevcut devlet hastanesi yetersiz kalmaktadır. Vatandaşların Hastanenin ilçenin tamamına cevap veremediğinden şikâyetçi. Siyasilerin secim dönemlerinde verdiği yeni devlet hastane sözü unutmuş durumda. Seçimlerin üzerinden gecen bunca zamana rağmen bir çivi bile çakılmaması vatandaşın mağdur etmiştir.
 
Ceylanpınar halkı tedavi için ilçenin 150 km uzağındaki il merkezine gitmesi vatandaşa, ekstra masrafa alsancak escort oluştur. Viranşehir, Suruç, Siverek yeni modern hastanesine kavuşurken Ceylanpınar da ise bir çivi bile çakılmamasına isyan etmektedir.

              İlçenin nüfusu Suriyelilerle beraber 100 binin üstünde olması, mevcut hastanenin hem fiziki hem de kapasitesi acısında karşılayamaması vatandaşı mağdur etmektedir. Ceylanpınarlılar başta Belediye Başkanı Sayın Menderes ATİLLA ve diğer siyasilerden derhal bu olaya el atmasını istiyor.