Ceylanpınar HDP Eş Başkanları, Yerel Medya ile Kahvaltıda Buluştu

HDP Ceylanpınar Belediye Eş Başkan Adayları Mehmet Ali Kahraman ve Narin Gezgör, yerel medya temsilcileri ile kahvaltıda buluştu.

RÖPORTAJ 13.02.2019 19:24:21 7727 0
Ceylanpınar HDP Eş Başkanları, Yerel Medya ile Kahvaltıda Buluştu

Düzenlenen programa Ceylanpınar Gazetesi’nden Musa Kılıç, Veysi Turgut ile ceylanpinarobjektif ve ceylanpinarolayhaber Genel Yayın Yönetmeni Bilal Tepedelen katıldı.
 

HDP Ceylanpınar Belediye Eş Başkan Adayı Narin Gezgör, 31 Mart yerel seçiminin huzurlu bir ortamda ve demokrasinin ruhuna uygun bir şekilde geçmesi temennisinde bulunarak "Türkiye'nin her tarafında sayısız yatırım ve projelere imza atan bir parti olarak sahalardayız.  Partili arkadaşlarımızla eksikleri tespit edip Ceylanpınar için çalışacağız. Biz parti olarak hiçbir partiyi küçümsemedik ve devamlı yumuşak bir siyaset güttük ve gütmeye de devam edeceğiz. Biz bütün yatırımlarımızı ve çalışmalarımızı en güzel şekilde halkımıza anlatacağız" diye konuştu.
 

Halkların Demokratik Partisi olarak bu onurlu mücadeleyi, halkların özgürlük, demokrasi ve barış mücadelesini yükseltmeye devam edeceklerini belirten HDP Ceylanpınar Belediye Eş Başkan Adayı Mehmet Ali Kahraman “31 Mart yerel seçimlerine giderken barış ve demokrasi mücadelesiyle seçim sürecini geçireceğiz. Seçimlerde çok daha güçlü bir iradeyle bu sürece sahip çıkacağız. Hem sandıklara irademizi taşıyacağız hem de sandıklardan barışı ve demokrasiyi çıkaracağız” ifadelerini kullandı.
 

HDP Ceylanpınar Belediye Eş Başkan Adayları Mehmet Ali Kahraman ve Narin Gezgör "Şartlar ve imkânlar ne olursa olsun görevlerinizi en iyi şekilde yerine getirmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak, büyük bir sorumlulukla çalışıyorsunuz. Bu çalışma temposu içerisinde Ceylanpınar’ın sesi, gözü ve kulağı olmayı en iyi şekilde devam ettiriyorsunuz. Gazeteciler olarak sizler, halkımızın haber alma ihtiyacını karşılamaları açısından çok önemli bir görevi yerine getirmektesiniz” dediler.
 

Programın ardından yerel medya temsilcileri, HDP Ceylanpınar Belediye Eş Başkan Adayları Mehmet Ali Kahraman ve Narin Gezgör’e başarılar dilediler.