Ceylanpınar Hudut karakolunda Mehmetçikle iftar.

Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet KARATEPE, beraberindeki heyetle birlikte, İlçenin Birinci Hudut Bölüğüne bağlı Kapı Karakolunda vatani görevini yapan askerlerle iftarını açtı.

GÜNCEL 2.07.2015 11:35:48 5661 0
Ceylanpınar Hudut karakolunda Mehmetçikle iftar.
Kapı Hudut Karakolunda gerçekleştirilen iftar programı Karakol Komutanı Teğmen Ercan YOLAL’ın Ceylanpınar Kaymakamı hudut tekmili ile karşılayışı ve tören kıtasının Kaymakam Karatepe tarafından selamlanması ile başladı. Akabinde gerçekleştirilen sofra duası ile beraber askerlerle iftarını açan Kaymakam Karatepe sınır hattında ifa ettikleri vatan hizmetlerinin ve Ramazan Ayının askerimize, askerlerimizin ailelerine, ülkemize ve bölgemize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. İftar programına katılan  ilçe Hakim ve Savcısı’da mehmetçiğe yapmakta oldukları vatani görevlerinde kolaylıklar dilediler.
Kapı Karakolunda gerçekleştirilen iftar programı askerlerle hatıra fotoğrafı çekilmesi ile tamamlandı.
İftar Programına Kaymakam Ahmet KARATEPE ile birlikte İlçenin Hakimi Bilgin ERGÜDER, İlçenin Savcısı Mehmet Kıvanç KILSIZOĞLU, Tabur Komutan Vekili Piyade Binbaşı Hakan ÇALIK, Birinci Hudut Bölük Komutanı Piyade Yüzbaşı Mehmet KURT da katıldı.