Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Dağlı?nın Yarı Yıl Tatili Mesajı

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı I.Yarıyıl bu gün sona eriyor. Ülkemizin gelişmesi, kalkınması, milli birlik ve beraberliğin sağlanması amacında olan eğitim-öğretim hizmetlerinin eğitimcileri, velileri ve öğrencileri sizler için yoğun ve emek dolu bir çalışm

EĞİTİM 25.01.2014 09:11:45 2066 0
Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Dağlı?nın Yarı Yıl Tatili Mesajı
Sevgili Çocuklar,
       Bugün yarıyıldaki çalışmalarınızın karşılığını alacaksınız. Hepinizi gayretleriniz için yürekten kutluyorum. Bugün sadece bütün notları iyi olan öğrencilerimiz değil, biraz fazla çalıştığında eksikliklerini telafi edebilecek öğrencilerimiz de karne alacaklar. Eminim ki velilerinizin ve öğretmenlerinizin desteğiyle başarınızı yükseltecek ve hedeflerinize ulaşacaksınız. Başarıya ulaşmamak için önünüzde hiçbir engel olmadığını bilmelisiniz.
 II.yarıyılda daha bir şevk ve heyecanla çalışacağınıza inanıyor ve sizlere güveniyorum. Tatilde en iyi şekilde dinlenin ve bol bol kitap okuyun.
Saygıdeğer Veliler,
     Sizlere, çocuklarınızla birlikte ilim yolunda beraberce yürüdüğünüz için teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın her biri ayrı bir birey, ayrı bir dünyadır. Onlara fırsat verildiğinde çok güzel işler yapabiliyor ve başarılı olabiliyorlar. Hedeflerine ulaşabilmeleri için sabırla ve anlayışla günde en az on dakika çocuklarımızı dinleyiniz. Her birini yarınların Türkiye’ sini idare edecek bireyler olarak görüp, hak ettikleri ilgiyi ve değeri veriniz. Onlarla paylaşımlarınızın, mutlu olmalarını ve beraberinde başarıyı getireceğini unutmayınız. Kendilerini ve sizleri üzen notların olabileceği karneler getiren öğrencilerimize gereken duyarlılık ve anlayışı göstermenizi önemle rica ediyorum. Bilhassa psikolojilerini bozacak olumsuz sözlerden ve şiddetten kesinlikle uzak durunuz. Yapamadıklarını değil, başarabildiklerini ifade edin, yeteneklerini keşfetmeye çalışın, ona fırsatlar yaratın, olumsuzlukları telafi için şans verin.
Değerli Mesai Arkadaşlarım,
   Yurdumuzun geleceği, ailelerinin her şeyi olan çocuklarımız sizlere emanettir. Emanetin değerini bilip, gereken özeni gösterdiğinize inanıyorum. Bir ülkenin gelişmesi ve varlığını devam ettirebilmesi, o ülke insanın almış olduğu eğitime bağlıdır. Bu amaçla çocuklarımızı en iyi şekilde bilgilendirmek, yetiştirmek, gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi yapmak, severek yapacakları bir mesleğe yönlendirmek biz öğretmenlerin en büyük görevidir. Sizlerin bu görev bilinci ve heyecanı içerisinde  yeni nesillerin yetişmesini sağlayacağı ümidiyle emeklerinize teşekkür ediyorum.
   
   Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, hak ettiğiniz tatili sağlık ve mutlulukla geçirmenizi diliyorum.