Ceylanpınar İmam Hatip, Uluslararası Yarışmada 3. Oldu

Mili Eğitim Bakanlığı?nın ve Akademi Lisan ve İlmi Araştırmalar Derneği ile ortaklaşa düzenlediği uluslararası yarışmada Ceylanpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi 3. oldu.

EĞİTİM 26.04.2014 17:09:46 3409 0
Ceylanpınar İmam Hatip, Uluslararası Yarışmada 3. Oldu
Mili Eğitim Bakanlığı’nın,Akademi Lisan ve İlmi Araştırmalar Derneği ile ortaklaşa düzenlediği 5. Uluslararası Arapça yarışmaları (5. Internatıonal Arabıc  Competıtıons ) il elemeleri Akçakale'de yapıldı. 18 okulun katıldığı Arapça bilgi yarışmalarında birinciliği açık ara farkla Ceylanpınar Anadolu İmam Hatip lisesi kazandı.

Uluslar arası yarışmada  Şanlıurfa ilini temsil etmek için Ceylanpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi katıldı.
İmam Hatip Liseleri arası “5. Arapça Bilgi ve Etkinlikler Bölge Finali” Batman’da gerçekleştirildi. Batman’da 9 ilin katılımıyla Batman Üniversitesi Konferans Salonu’nda yapılan yarışma, Arapça Bilgi Yarışması, Arapça Şiir Yarışması ve Arapça Metin Canlandırma olarak üç dalda yapıldı.

Yarışmaya Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı M.Nezir Gül, Muş Alparslan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Ahmet Fethi Polat, Muş Üniversitesi'nden Doç. A.Celil Bilgin, Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Cemaleddin Erdemci, Harran Üniversitesi'nden Yardımcı Doç. Cüneyt Gökçe, STK temsilcileri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Şanlıurfa ilini temsil eden Ceylanpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi yarışmada iyi bir başarı sağladı. Son final elemelerine buca escort gelen Ceylanpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi,  9 ilin yarıştığı sınavda 3. oldu.

Fethullah Önder, Mustafa Çaça, Zehra Çelik ve Ahmet Özdoğan adlı öğrenciler Şanlıurfa ilini Ceylanpınar adına temsil ettiler.

İLKHA