Ceylanpınar Kaymakamı Çenet?ten Veda İftarı

Resmi Gazete ?de yayınlanan İçişleri Bakanlığı`nın Atama Kararnamesi ile Bingöl?e Vali Yardımcısı olarak atanan Ceylanpınar Kaymakamı İbrahim Çenet için veda yemeği düzenlendi.

YEREL 26.07.2013 08:37:02 2607 0
Ceylanpınar Kaymakamı Çenet?ten Veda İftarı
İçişleri Bakanlığı kararnamesine göre Ceylanpınar Kaymakamı İbrahim Çenet Bingöl Vali Yardımcılığı’na atandı. Ceylanpınar Kaymakamlığı’na da Tokat Artova Kaymakamı Musa Sarı atandı.
Veda yemeği, özel bir yüzme havuzunda iftar yemeği şeklinde düzenlendi. Yemeğe Ceylanpınar Kaymakamı İbrahim Çenet, İlçe Emniyet Müdürü Türker Yırtar, Ceylanpınar Savcı ve Hâkimleri, Ceylanpınar Belediye Başkanı İsmail Arslan, TİGEM Müdürü Tekin Ünal, kamu kurum ve kuruluşu amirleri ve çalışanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum temsilcileri, muhtarlar, ilçe esnafları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İlçe Kaymakamı İbrahim Çenet konuşmasında; "Öncelikle bu akşam bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Bizler bugün buradayız, yarın nerede olacağımızı kestiremeyiz. Ceylanpınar’da 2012 tarihinde göreve başladım. Sıkıntısız bir süreç yaşadık. Tabii bunda mesai arkadaşlarımızın da katkısı var. Aldığımız kararlarda, yaptığımızı işlerde vicdanımız ön plandaydı. Doğru olan neyse onu yapmaya çalıştık" dedi.
          Çenet konuşmasına şöyle devam etti; "Ceylanpınar ile ilgili çok umutluyum. Güzel bir nesil yetişiyor. Bu nesil, ileride ülkelerine hizmet edecekler. Ülkenin gelişmesi için ellerinden geleni yapacaklar. Biz, tahakküm koymak için değil hizmet etmek için bulunuyoruz. Ceylanpınar’da iyi bir süreç geçirdiğimizi düşünüyorum. Ortada bir başarıdan bahsediliyorsa herkese aittir. Ceylanpınar’da güzel bir hava yakaladığımızı düşünüyorum ve bu olumlu havanın da devam edeceğini ümit ediyorum" dedi.
            Kaymakam Çenet’e bazı kurum ve kuruluşlar tarafından takdim edilen ödül ve plaketlerden sonra, program sona erdi.