Ceylanpınar-Kızıltepe yoluyla ilgili açıklama: YETER ARTIK

HÜDA PAR Ceylanpınar İlçe Başkanlığı tarafından Ceylanpınar-Kızıltepe yolunda meydana gelen kazalarla ilgili bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "Bu yolun yapılabilmesi için daha kaç can vermek gerekiyor?" denildi.

YEREL 19.11.2019 09:42:00 1725 0
Ceylanpınar-Kızıltepe yoluyla ilgili açıklama: YETER ARTIK

Gün geçmiyor ki Ceylanpınar-Kızıltepe yolunda bir kaza olması. Yolun dar ve trafik koşullarına uygunsuz olması dolayısıyla meydana gelen kazalarda bir çok vatandaşımız da hayatını kaybetti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan  HÜDA PAR Ceylanpınar İlçe Başkanlığı yetkililere seslenerek yolun bir an önce yapılmasını istedi.

"CAN VERMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ KALMADI"

"Ceylanpınarlılar olarak, ilçemizi Mardin/Kızıltepe'ye bağlayan karayolunda yıllardır çileler çekilmekteyiz." denilen açıklamada, "Çile halini alan bu yola basit bir asfaltlama yapılarak bir köy yolu görünümü kazandırıldı. Ancak yıllardır dillendirilmesine, yetkililere bildirilmesine rağmen yetkililerin herhangi bir çaba ve çalışma başlatmaması sonucu maalesef bu yol can almaya devam etmektedir. Ceylanpınarlılar olarak, halkımızın bu yolda canlar vermesine tahammülümüz kalmamıştır. Bu karayolunun yapılması için gerekli tüm müracaatlara rağmen yıllardır bu yolun yapılmamasının sebepleri neler olabilir? Ya da yapılabilmesi için kaç insanımızın daha can vermesi gerekiyor?" ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında bu ayıba bir son verilmesi istenirken yetkili mercilerin de bir an önce yolun yapılmasıyla ilgili adım atması gerektiği dile getirildi.